Τελευταίες Ειδήσεις

Η κυβέρνηση αντί να θωρακίσει την Υγεία κάνει τους μικρομεσαίους επαγγελματίες «χωροφύλακες»


Τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της, στις αγωνίες και στις κινητοποιήσεις των αυτοαπασχολούμενων και μικρομεσαίων επαγγελματιών ,εκφράζει η ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ με αφορμή  τα μέτρα της κυβέρνησης για την εστίαση και άλλους κλάδους

Η κυβέρνηση με την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας θέλει να  μετατρέψει τους  επαγγελματίες σε  «χωροφύλακες» με τα πρόσφατα μέτρα που πήρε.

Η κυβέρνηση έχει αποτύχει να θωρακίσει το δημόσιο σύστημα Υγείας και εναποθέτει ξανά τα πάντα στη λογική της ατομικής ευθύνης.

Τα νέα μέτρα αποτελούν ένα ακόμα δείγμα του κυβερνητικού ανορθολογισμού, καθώς σύμφωνα με την κυβέρνηση στα εμπορικά μαγαζιά, στα κομμωτήρια και την εστίαση ο κορονοϊός κολλάει, ενώ στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και τις εκκλησίες δεν κολλάει.

Με πρόσχημα την πανδημία η κυβέρνηση εφαρμόζει ένα σχεδιασμό που  στοχεύει  να «γονατίσει» και τελικά να ¨ «βάλει λουκέτο» σε πολλούς αυτοαπασχολούμενους, ώστε    να συγκεντρώσει την οικονομική δραστηριότητα στα χέρια λίγων.

            Καλούμε τους αυτοαπασχολούμενους και μικρομεσαίους επαγγελματίες των Τρικάλων , όλο   το λαό να ορθώσει ανάστημα σε αυτή την πολιτική, καθώς η εμπειρία από τους πρόσφατους αγώνες ( όπως σε  «e-food» , COSCO, ΕΑΣΤρικάλων κα)  απέδειξε ότι μόνο ο λαός μπορεί με την πάλη του να σώσει τον λαό.

            Το ΚΚΕ και η ΤΕ Τρικάλων θα αναδείξει με τις δυνάμεις που διαθέτει τις αγωνίες και τα αιτήματα των αυτοαπασχολούμενων , θα συμπαρασταθεί έμπρακτα στον αγώνα τους και θα υποστηρίξει μέτρα στήριξης του εισοδήματός τους στους φορείς , στους δήμους και περιφέρεια , στο κοινοβούλιο με προτάσεις νόμου , ερωτήσεις , αναφορές και παρεμβάσεις. 

 

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Τ.Ε.  ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.