Τελευταίες Ειδήσεις

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ-Να νικήσει η ζωή- Το Πολυτεχνείο ζει στους αγώνες του σήμερα

 


Αντιπροσωπεία της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Τρικάλων, την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου και ώρα: 11.00 π.μ στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου και στο άγαλμα Στρατηγού Σαράφη θα καταθέσει στεφάνι, αποτίοντας φόρο τιμής στην 48η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, μιας ύψιστης πράξης αντίστασης του Ελληνικού λαού.

 

Καλεί δε, τη νεολαία, τους εργαζόμενους, τους άνεργους και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, άνδρες και γυναίκες να συμμετάσχουν μαζικά στις επετειακές εκδηλώσεις.

 

Κανείς και καμία δεν έχει ξεχάσει την δικτατορία των συνταγματαρχών ούτε τις χιλιάδες των φυλακισθέντων, βασανισθέντων και εξορισθέντων αγωνιστών οι οποίοι ύψωσαν το ανάστημά τους στους δικτάτορες υπερασπιζόμενοι την ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

 

Ιδίως, σήμερα, που η ακροδεξιά επιχειρεί να πάρει τη ρεβάνς από τη Μεταπολίτευση και ο φασισμός, ο ρατσισμός και η μισαλλοδοξία σηκώνουν κεφάλι, είναι υποχρέωση κάθε δημοκρατικού πολίτη να προασπίσει τη Δημοκρατία και να αντιταχθεί σε κάθε είδους προσπάθεια αναθεώρησης της Ιστορίας και αναβίωσης του φασιστικού τέρατος.

 

Έχοντας ως φάρο την εξέγερση του Νοεμβρίου 1973, αντιστεκόμαστε στη νεοφιλελεύθερη  κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία εκμεταλλευόμενη την πανδημία επιχειρεί την άλωση του κοινωνικού κράτους και το ξεπούλημα των κοινών αγαθών.

 

Την ίδια ώρα, επιβουλεύεται τις δημοκρατικές κατακτήσεις του ελληνικού λαού παίρνοντας μια σειρά αντιδημοκρατικά μέτρα με έντονο ακροδεξιό άρωμα.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, δεν θα επιτρέψει στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αμφισβητήσει τις δημοκρατικές κατακτήσεις της Μεταπολίτευσης και καλεί το λαό των Τρικάλων να αντισταθεί με τη μαζική συμμετοχή στις εκδηλώσεις μνήμης της 17ης Νοεμβρίου.

 

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ!

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τρικάλων

 


 

 

                                                                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.