Τελευταίες Ειδήσεις

Σοκ στην Καλαμπάκα από τον θάνατο 25χρονου


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καλαμπάκας από τον αιφνίδιο θάνατο ενός 25χρονου που βύθισε στο πένθος την οικογένεια του, συγγενείς και φίλους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο άτυχος νέος βρέθηκε νεκρός νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο δωμάτιο του από τους; γονείς του που αμέσως κάλεσαν σε βοήθεια και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας όπου οι εφημερεύοντες γιατροί διαπίστωσαν απλά τον θάνατό του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 25χρονος είχε βάλει το ξυπνητήρι προκειμένου να σηκωθεί αλλά αυτό συνέχισε να χτυπά χωρίς εκείνος να σηκωθεί από το κρεβάτι, γεγονός που οδήγησε τους γονείς του στο δωμάτιο όπου και τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων ενώ διατάχθηκε από το αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής για την διακρίβωση των αιτίων που προκάλεσαν τον θάνατό του.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η είδηση του θανάτου του νεαρού Καλαμπακιώτη έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία καθώς ήταν αθλητικός τύπος και και δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.