Τελευταίες Ειδήσεις

Τρίκαλα: Στα πρόθυρα αυτοκτονίας 15χρονο κορίτσι λόγω διαρροής ερωτικού βίντεο από 20χρονο


Μια ακόμη εξαιρετικά δυσάρεστη υπόθεση εκτυλίσσεται στα Τρίκαλα με επίκεντρο ένα 15χρονο κορίτσι, το οποίο έφτασε στα πρόθυρα αυτοκτονίας λόγω της διαρροής στα κοινωνικά δίκτυα ερωτικού βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια από 20χρονο.


Η καταγγελία έγινε από τη μητέρα του κοριτσιού στο ράδιο ΖΥΓΟΣ . Η γυναίκα ανέφερε ότι η 15χρονη κόρη της διαπομπεύεται με ερωτικό βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς διακρίνεται σε αυτό το ανήλικο κορίτσι σε ερωτικές πράξεις με τον 20χρονο. Σύμφωνα πάντα με τη μητέρα της, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, ενώ αρνείται να πάει σχολείο κι έχει κλειστεί στον εαυτό της.


Όπως αναφέρει η γυναίκα, το βίντεο διέρρευσε από τον ίδιο τον 20χρονο εδώ και λίγες εβδομάδες. Η οικογένεια προχώρησε σε καταγγελία εις βάρος του 20χρονου στην αστυνομία στα τέλη του προηγούμενου μήνα. Ωστόσο η διαδικασία δεν μπορούσε να προχωρήσει γιατί η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού δεν είχε το βίντεο στην κατοχή της.


Το βίντεο τις επόμενες μέρες διέρρευσε σε ακόμη περισσότερους χρήστες με αποτέλεσμα να φτάσει στην μητέρα του κοριτσιού η οποία προχώρησε άμεσα και με αποδεικτικά στοιχεία σε καταγγελία στις αρμόδιες αρχές εναντίον του 20χρονου.


Στο ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε και ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Σαμαρτζής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.