Τελευταίες Ειδήσεις

O Σωτήρης Χατζηγάκης κατά των ακροδεξιών "σταγονιδίων"


Ο πρώην υπουργός θεωρεί σωστή την απόφαση της ηγεσίας του κόμματος του για την διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.


Η διαγραφή δεν είχε προσωπικό χαρακτήρα. Ηταν ένας έντονος συμβολισμός :

Ότι δηλαδή η ΝΔ το μεγάλο κεντροδεξιό κόμμα του "μεσαίου χώρου", αποστρέφεται και καταδικάζει μετά βδελυγμίας κάθε ακραία φωνή και συμπεριφορά απο οπουδήποτε αν προέρχεται.

Η Ν.Δ σε δύσκολες στιγμές της ιστορικής της πορείας κάτω από την ηγεσία όλων των ηγετών της, Κων/νου Καραμανλή, Γ. Ράλλη, Ευαγγέλου Αβέρωφ, Κων/νου Μητσοτάκη, Μιλτ. Έβερτ, Κ. Καραμανλή και τώρα του Κυριάκου Μητσοτάκη, απέδειξε την καθαρή στάση της απέναντι στις αρχές της δημοκρατίας της ηθικής, και της δικαιοσύνης.

Για τις αρχές αυτές πάλεψα και αγωνίστηκα σε όλη την διάρκεια της πολιτικής μου ζωής και τελικά την πλήρωσα με την διαγραφή μου απο τα ακροδεξιά σταγονίδια του Σαμαρά όταν κατήγγειλα την επικίνδυνη τότε στροφή της Ν.Δ. η οποία οδηγούσε ευθέως στην αποπομπή της Ελλάδας από την Ευρωπαική κοινότητα.

Επειδή δεν θα θέλαμε να ζήσουμε ξανά ανάλογες επικίνδυνες πολιτικές που αμαυρώνουν δυνητικά την εικόνα του κόμματός μας, θεωρώ ότι η πράξη διαγραφής απο τον πρόεδρο της ΝΔ τον Κυριάκο Μητσοτάκη του Κ. Μπογδάνου, ήταν πράξη γενναία και καθαρή που βάζει τα πράγματα στην θέση τους και θωρακίζει την παράταξη από ακροδεξιές τυχόν παρεκκλίσεις.


Σωτήρης Χατζηγάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.