Τελευταίες Ειδήσεις

Εκλογές στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρίκαλων


Στις κάλπες θα προσέλθουν αυτήν την Τρίτη 2 Νοεμβρίου οι Τρικαλινοί αστυνομικοί, προκειμένου να εκλέξουν νέα Διοίκηση στην τοπική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων.



Οι εκλογές θα διεξαχθούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων από τις 7 το πρωί έως τις 7 το βράδυ και την ψήφο των Τρικαλινών αστυνομικών διεκδικούν η Συνδικαλιστική Αναγέννηση Αστυνομικών Τρικάλων (Σ.Α.Α.Τ.), Νέα Σελίδα, 3-Α (Ακηδεμόνευτοι – Ανεξάρτητοι – Αστυνομικοί) και Για τον Συνάδελφο.



Υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο με την Συνδικαλιστική Αναγέννηση Αστυνομικών Τρικάλων (Σ.Α.Α.Τ.) είναι οι Αναγνώστου Ιωάννης, Ζύγρας Βασίλειος, Καραλής Βασίλειος, Μαντέλλος Χαρίλαος, Μητσίκος Λάμπρος, Παπαχρήστου Δήμητρα, Παφής Χρήστος, Πλόκας Δημήτριος και Σιακαβάρας Αριστοτέλης και για την Ελεγκτική Επιτροπή είναι οι Θεοδωράκης Ιωάννης, Ράπτης Αθανάσιος και Ρουμπιές Δημήτριος.



Επίσης, υποψήφιοι για το Συμβούλιο Μεταθέσεων είναι οι Γιαννούλης Μιχαήλ και Κλιάφας Αχιλλέας, ενώ υποψήφιοι για αντιπρόσωποι της Ένωσης για την ΠΟΑΣΥ είναι οι Αναγνώστου Ιωάννης, Αναγνώστου Ελένη, Κουκουσούλης Γρηγόριος, Μάστορας Ευάγγελος, Μητσίκος Λάμπρος και Μπαλιακούτας Κωνσταντίνος, Μπέγας Αχιλλεας και Νταής Νικόλαος.



Με τον συνδυασμό Νέα Σελίδα είναι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο οι Αλεξόπουλος Κωνσταντίνος, Γιαννακόπουλος Αθανάσιος, Κωσταρέλος Χρήστος, Μαλακασιώτης Θεόδωρος και Μανώλης Δημήτριος, ενώ υποψήφιοι για το Συμβούλιο Μεταθέσεων είναι ο Μαλακασιώτης Θεόδωρος.



Με τον συνδυασμό 3-Α (Ακηδεμόνευτοι – Ανεξάρτητοι – Αστυνομικοί) είναι υποψήφιοι αντιπρόσωποι της Ένωσης για την ΠΟΑΣΥ οι Αργυρίου Στέφανος, Βλάχος Γεώργιος και Γκουλιώνης Αθανάσιος και με τον συνδυασμό Για τον Συνάδελφο οι Γρηγορίου Αχιλλέας και Νταούλας Ιωάννης.



Σημειώνεται ότι την περασμένη Τετάρτη πραγματοποιήθηκε με ικανοποιητική συμμετοχή, στο χώρο του τοπικού εργατοϋπαλληλικού κέντρου, οι εργασίες της γενικής εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.