Τελευταίες Ειδήσεις

Συνάντηση Αλέκου-Βασιλακόπουλου στο Καστράκι

 


Με τον καθηγητή Πνευμονολογίας Θεόδωρο Βασιλακόπουλο συναντήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Δήμαρχος Μετέωρων Θοδωρής Αλέκος με αφορμή τον προπηλακισμό του πρώτου και συναδέλφων του σε ταβέρνα της περιοχής το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Οι δυο άνδρες μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το βράδυ του Σαββάτου με πρωτοβουλία του Δημάρχου ο οποίος και ζήτησε από τον καθηγητή συγγνώμη για το περιστατικό "on camera" συζήτησαν για αυτό και δόθηκαν περαιτέρω εξηγήσεις.

Ο κ. Βασιλακόπουλος επανέλαβε όσα από την αρχή έχει δηλώσει για το συμβάν και ανέφερε ότι δεν πρόκειται να υποβάλει μήνυση εναντίον του ιδιοκτήτη της ταβέρνας καθώς σκοπός του δεν είναι να τιμωρήσει αλλά να πείσει όλους ότι οφείλουν να προσέχουν και να εφαρμόζουν τα μέτρα για την προστασία από την πανδημία.

Όσον αφορά τον Δήμαρχο Μετεώρων τον ευχαρίστησε για την τηλεφωνική επικοινωνία και την συγγνώμη ενώ ο κ. Αλέκος από την πλευρά του τόνισε ότι επρόκειτο για ένα ατυχές περιστατικό υπογραμμίζοντας ότι ο συγκεκριμένος καταστηματάρχης είναι παλιός και καλός επαγγελματίας και μάλιστα η επιχείρησή του είναι οικογενειακή έχοντας μια μακρόχρονη πορεία στο  χώρο και με πολύ καλή φήμη.

Απηύθυνε δε πρόσκληση στον κ. Βασιλακόπουλο να τον φιλοξενήσει ένα Σαββατοκύριακο στην Καλαμπάκα οικογενειακώς για να διαπιστώσει ότι η φιλοξενία της περιοχής είναι άριστη και καμία απολύτως σχέση δεν έχει με το ατυχές όπως επανέλαβε περιστατικό.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.