Τελευταίες Ειδήσεις

Υπό κατάληψη το ΓΕΛ Καλαμπάκας

 


Σε κατάληψη προχώρησαν από νωρίς το πρωί μαθητές του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας αντιδρώντας στις συμπτύξεις τμημάτων λόγω αποχώρησης 1-2 μαθητών οι οποίοι έλαβαν μεταγραφή για άλλο σχολείο.

Ήδη για την εξέλιξη αυτή που δημιούργησε βάσει νόμου 3 τμήματα στην Β΄Τάξη του ΓΕΛ υπήρξαν επιστολές διαμαρτυρίας τόσον από το Σύλλογο Γονεών και Κηδεμόνων όσον και από τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου καθότι θεωρούν αδιανόητο να σκάνουν μάθημα σε αίθουσες των 35 τετραγωνικών μέτρων 27 πλέον μαθητές συν τον εκπαιδευτικό που διδάσκει!

Ζητούν λοιπόν από το υπουργείο Παιδείας τροποποίηση του σχετικού νόμου ώστε να επανέλθουν στην προτέρα κατάσταση και για λόγους ασφαλείας καθώς θεωρείται αδιανόητο σε περίοδο πανδημίας να συνωστίζονται μαθητές και εκπαιδευτικοί με ότι αυτό συνεπάγεται για την εξάπλωση της νόσου.

Σημειώνεται ότι οι μαθητές προχώρησαν σε κατάληψη του ΓΕΛ Καλαμπάκας από αργά χθες βράδυ και σύμφωνα με πληροφορίες εισήλθαν στο σχολικό συγκρότημα λίγο μετά τις 11 μ.μ. διεκδικώντας την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.