Τελευταίες Ειδήσεις

Αισιόδοξος ο Δήμαρχος Θοδωρής Αλέκος για τα έργα του "Αντώνης Τρίτσης" και όσων βρίσκονται σε εξέλιξη & δρομολογούνται



Την αισιοδοξία του για ένταξη αρκετών έργων στο Πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" με βάση τις προτάσεις που κατατέθηκαν από πλευράς τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Μετεώρων εξέφρασε ο Δήμαρχος κ. Θοδωρής Αλέκος με συνέντευξή του προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης  το μεσημέρι της Πέμπτης στο Δημαρχιακό κατάστημα.

Παρότι το πλαφόν για το Δήμο τοποθετείται στα 12 εκατομμύρια ευρώ οι συνολικές προτάσεις αγγίζουν τα 23 εκατομμύρια περίπου και όλες οι μελέτες είναι ολοκληρωμένες, οπότε αρκετές από αυτές θα πάρουν έγκριση όπως είπε ο κ. Αλέκος ελπίζοντας και κάτι παραπάνω στην περίπτωση που άλλοι δήμοι αποκλειστούν.

Μάλιστα σημείωσε ότι υπάρχει προτεραιοποίηση των έργων, κάτι που θα γνωστοποιήσει και στον αρμόδιο υπουργό τον κ. Πέτσα με τον οποίο θα συναντηθεί σύντομα ενώ αναφέρθηκε και στα έργα εκείνα που παρελήφθησαν από την προηγούμενη δημοτική αρχή και συνεχίζονται καθώς οι δήμοι οφείλουν να έχουν συνέχεια και συνέπεια υπογράμμισε.

Πέραν αυτών ο Δήμαρχος Μετεώρων μίλησε και για τα έργα εκείνα που προγραμματίζει η δημοτική αρχή τα οποία θα τρέξουν το επόμενο διάστημα μεταξύ των οποίων το γήπεδο Καστρακίου, το open mall κ.α. καθώς βασικό μέλημα του ιδίου και των συνεργατών του είναι να αναβαθμιστεί το βιοτικό επίπεδο των συνδημοτών και ο Δήμος να εισέλθει σε μια αναπτυξιακή τροχιά αξιοποιώντας στο έπακρο όλα τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα.

Τόνισε επίσης ότι παράγεται σημαντικό έργο κόντρα σε όσους θέλουν να κατηγορούν την δημοτική του αρχή για απραξία και το επόμενο διάστημα θα δούνε να γίνονται πολλά πράγματα ενώ για το κολυμβητήριο που αποτελεί ένα όραμα και προεκλογική του δέσμευση θα προωθηθεί σε κάποιο άλλο πρόγραμμα καθώς έχει υψηλό κόστος και δεν μπορούσε να προταθεί στο "Αντώνης Τρίτσης". 

Αναφερόμενος στην απόφαση της Ιεράς Συνόδου για απαλοιφή του Σταγών από την Μητρόπολη Τρίκκης η οποία στο εξής θα ονομάζεται "ΙΜ Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης " την χαρακτήρισε θετική εξέλιξη που ήρθε να δικαιώσει το αίτημα του Μακαριστού Μητροπολίτη-Κυρού Σεραφείμ λέγοντας πως γι αυτή συνέβαλαν τα μέγιστα με τις άριστες σχέσεις που έχουν μεταξύ τους οι δυο Ποιμενάρχες κ.κ. Θεόκλητος και Χρυσόστομος.

Όσον αφορά τις προτάσεις για το "Αντώνης Τρίτσης" έχουν ως εξής:



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.