Τελευταίες Ειδήσεις

Φρικτό έγκλημα στη Φθιώτιδα: Τον σκότωσε στον ύπνο του με μπαλτά


Ένα φρικτό έγκλημα συγκλόνισε την τοπική κοινωνία του Μοδίου Φθιώτιδας όταν ένας άνδρας δολοφόνησε έναν ομοεθνή του με μπαλτά την ώρα που κοιμόταν.


Σύμφωνα με το LamiaReport, για τη δολοφονία του νεαρού Πακιστανού, συνελήφθη ένας 37χρονος ομοεθνής του θύματος που έμενε μαζί του στην ίδια παράγκα.


Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της τμήματος της Λαμίας, ξημερώματα της Πέμπτης, γύρω στις 05:30’ ο 37χρονος χτύπησε με μπαλτά στο κεφάλι την ώρα που κοιμόταν, τον συγκάτοικό του και εξαφανίστηκε. Είχε προηγηθεί το προηγούμενο βράδυ παρεξήγηση μεταξύ των δύο ανδρών για οικονομικές διαφορές, πιθανότατα για τα μεροκάματα.


Τις εικόνες που ακολούθησαν, περιέγραψαν στους αστυνομικούς οι άλλοι πέντε ομοεθνείς τους που διέμεναν στην ίδια καλύβα, που «έδειξαν» και τον δράστη στους αστυνομικούς. Όλοι τους συνελήφθησαν για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών, καθώς στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής τους στην Ελλάδα, όπως και ο θύτης αλλά και το θύμα.


Ο τελευταίος είχε βρεθεί βαριά χτυπημένος με ανοιγμένο κεφάλι από τους αστυνομικούς και είχε μεταφερθεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας και ακολούθως διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, οπού τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.


Μετά από έρευνες των αστυνομικών ο 37χρονος εντοπίστηκε να κρύβεται σε οικίσκο γεώτρησης, στην περιοχή του Μοδίου, ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε στους αστυνομικούς, το σημείο απόρριψης του όπλου του εγκλήματος σε οικόπεδο εγκαταλελειμμένης οικίας, όπου ανευρέθη και κατασχέθηκε.


Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.