Τελευταίες Ειδήσεις

Πρώτο μάθημα ρομποτικής για μικρά παιδιά



Το απόγευμα της Τρίτης, οι μικροί μας φίλοι πραγματοποίησαν το πρώτο τους μάθημα με το Lego Coding Express, ένα εκπαιδευτικό πακέτο για μικρά παιδιά που στόχο έχει την ανάπτυξη δεξιοτήτων προγραμματισμού. Με τα ειδικά τουβλάκια δράσης, σε κάθε μάθημα, τα παιδιά ανακαλύπτουν ένα νέο κόσμο, κάνοντας μια πρώιμη εισαγωγή στο STEAM.

            Τα παιδιά έφτιαξαν τις δικές τους κατασκευές με τα πολύχρωμα τουβλάκια – εντολές, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα και δημιουργικότητα τους, ενώ σιγά σιγά θα σχεδιάζουν μόνα τους λύσεις για την επίλυση προβλημάτων.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Ξεκίνησαν τα μαθήματα Πληροφορικής για ενήλικες

           

            Την Τρίτη 5 Οκτωβρίου ξεκίνησαν τα μαθήματα πληροφορικής ενηλίκων με θέμα «Διαδίκτυο: εργαλεία & υπηρεσίες». Τα μαθήματα απευθύνονται σε χρήστες με βασικές/ελάχιστες γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών και σκοπό έχουν την εκπαίδευση και ανάπτυξη δεξιοτήτων σε βασικές λειτουργίες, όπως επικοινωνία, ηλεκτρονικές συναλλαγές, πληροφόρηση και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

            Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται στην διεκπεραίωση μερικών απλών και καθημερινών εργασιών, ενώ τα μαθήματα προσαρμόζονται στις ανάγκες των εκπαιδευομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.