Τελευταίες Ειδήσεις

Χρήστος Σιμορέλης- Ανεπαρκή τα μέτρα για την ακρίβεια


Οι προχθεσινές ανακοινώσεις των Υπουργών της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταϊκούρα- Σκρέκα και Σκυλακάκη για ρεύμα και επίδομα θέρμανσης δεν προστατεύ0υν την κοινωνία και τα ευάλωτα νοικοκυριά από την ακρίβεια.

Η ακρίβεια στα καύσιμα και στο ρεύμα, καθώς και σε όλα τα βασικά είδη διατροφών έχει ξεπεράσει στην χώρα μας κάθε όριο. Δυστυχώς, η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σέρνεται πίσω από τις εξελίξεις, πιστή στο δόγμα ότι τα πάντα θα τα λύσει η αγορά.

Απέρριψε για μια ακόμα φορά την τροπολογία που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για μείωση των Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης Καυσίμων που θα ήταν μια γενναία  και ουσιαστική στήριξη στα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις και τους αγρότες.

Τα 500 εκ. ευρώ που ανακοινώθηκαν για ηλεκτρικό και θέρμανση την ώρα που η επιβάρυνση, μόνο από το ρεύμα -υπολογίζεται περίπου στο 1 δις. ευρώ μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, δε μπορούν σε καμία περίπτωση να καλύψουν την τεράστια απώλεια εισοδήματος των πολιτών.

Τελικά, για μια ακόμα φορά η Κυβέρνηση προσπαθεί να αντιμετωπίσει με επικοινωνιακά τερτίπια το κύμα της ακρίβειας στη χώρα μας.

Όσα μέτρα και να εξαγγείλει  το κυβερνητικό επιτελείο δε μπορούν να πείσουν την κοινωνία ούτε για τις προθέσεις, ούτε για την αποτελεσματικότητα τους.

Οι πολίτες πια γνωρίζουν! Τους έχουν καταλάβει!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.