Τελευταίες Ειδήσεις

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ»



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας (ΠΕΔ) η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021 στην Τσαγκαράδα Μαγνησίας. Πλην των δημάρχων και εκπροσώπων επιμελητηρίων, συμμετείχε ο Υφυπουργός παρά του Πρωθυπουργού σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές κ. Τριαντόπουλος Χρήστος ο οποίος πέραν της εισήγησής του με θέμα «Ο Τουρισμός στην εποχή της κλιματικής αλλαγής»,  απάντησε σε διάφορα σημαντικά ερωτήματα.

Ο Δήμος Μετεώρων εκπροσωπήθηκε από τον κ. Νικολογιάννη Σπύρο,  ειδικό σύμβουλο του Δημάρχου Δήμου Μετεώρων, σε θέματα Τουρισμού και Οικονομικών.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της ημερίδας, κεντρικοί ομιλητές, πλην του Υφυπουργού, ήταν οι κκ: Νασιακόπουλος Αθανάσιος – Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δήμαρχος Δήμου Κιλελέρ, Ανδρινός Μελέτιος – υπεύθυνος ξενοδοχείου με θέμα «Η ανάπτυξη αγροτουρισμού στην Ελλάδα», ο Σαρούκος Νικόλαος – Προϊστάμενος ελέγχου επιθεωρήσεων και τουριστικής ανάπτυξης Θεσσαλίας με θέμα «Συνδέοντας την παραγωγή και την ιστορία του τόπου μα το τουριστικό προιόν» και ο Ζαφείρης Γεώργιος – Πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Μαγνησίας με θέμα «Θεσσαλία και Τουρισμός. Η επόμενη μέρα»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.