Τελευταίες Ειδήσεις

Aeton Melathron Hotel...ο επίγειος παράδεισος των Τρικάλων!!!



Εάν πραγματικά σας αρέσουν οι εξορμήσεις με προορισμό τα Τρίκαλα, τότε η επιλογή για την διαμονή σας είναι μια...το Aeton Melathron Hotel.

Ένας επίγειος παράδεισος που φτιάχτηκε με πολύ μεράκι για να χαρίσει σε όλους εσάς αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης στα όμορφα Τρίκαλα.

Η διεύθυνση και το προσωπικό του, σας υποδέχονται πάντα με χαμόγελο και διάθεση και έτοιμοι να καλύψουν κάθε τι που σχετίζεται με την διαμονή σας ώστε φεύγοντας να πάρετε στις αποσκευές σας...τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις.

 Το θέρετρο 4 αστέρων Aeton Melathron Hotel απέχει 1χλμ. από την πόλη των Τρικάλων. Στις εγκαταστάσεις του υπάρχει εστιατόριο με θέα στην πισίνα, σπα με γυμναστήριο, σάουνα και πισίνα.

Τα ευρύχωρα δωμάτια διαθέτουν κλασική επίπλωση, ξύλινα δάπεδα και μοκέτα. Είναι εξοπλισμένα με επιφάνεια εργασίας, δορυφορική τηλεόραση 21 ιντσών και μίνι μπαρ.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους ή να χαλαρώσουν με ένα βιβλίο δίπλα στο τζάκι στο φιλόξενο λόμπι του Aeton Melathron Hotel. Τους θερινούς μήνες ροφήματα και ποτά σερβίρονται δίπλα στην εξωτερική πισίνα.

Καθημερινά μπορείτε να απολαύσετε αμερικανικό πρωινό σε μπουφέ στην αίθουσα πρωινού του ξενοδοχείου. Ο σεφ του ξενοδοχείου προτείνει γαστρονομικά πιάτα για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο.

Αναμφίβολα θα το προτείνετε και στους φίλους σας και το βέβαιο είναι ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψετε και πάλι καθώς αποτελεί και μοναδικό ορμητήριο για τις μικρές καθημερινές σας εξορμήσεις στα Μετέωρα, το πανέμορφο ορεινό όγκο του νομού Τρικάλων και να περπατήσετε στα γραφικά στενά του Σακαφλιά στην παλιά πόλη-Βαρούσι-και να δείτε κάθε τι που σχετίζεται με τον πολιτισμό και την τοπική παράδοση...

-Οπότε μην καθυστερείτε...κάντε την κράτησή σας και τα υπόλοιπα θα τα απολαύσετε στον προορισμό σας που ακούει στο όνομα Aeton Melathron Hotel...και είναι μοναδικός!!!




















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.