Τελευταίες Ειδήσεις

Κατερίνα Παπακώστα-Μήνυμα για την νέα σχολική χρονιά - Αγιασμός


Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιά η Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα παρέστη σήμερα στον Αγιασμό του 7ου Πειραματικού Γυμνασίου Τρικάλων, καθώς και του 4ου Πειραματικού ΓΕΛ Τρικάλων, παρουσία και του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

 

Η κα. Παπακώστα προέβη στην κατωτέρω δήλωση:

 

«Μια νέα σχολική χρονιά για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς/κηδεμόνες ξεκινά σήμερα, με την αισιοδοξία και την ανυπομονησία για να σμίξουν ξανά τα χαμόγελα των παιδιών μας και των εκπαιδευτικών μας στις τάξεις, έπειτα από δύο χρόνια που η εκπαιδευτική δραστηριότητα δοκιμάστηκε σκληρά…

 

Η τηλεκπαίδευση αποτέλεσε πολύτιμο εργαλείο στην ροή της εκπαίδευσης μέσα στην πανδημική έξαρση και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς, που κατορθώσαμε να ανταποκριθούμε άμεσα σε αυτή την πρωτοφανή πρόκληση. Παρόλο αυτά όμως, η δια ζώσης εκπαίδευση είναι απαράμιλλης αξίας για τους μαθητές όλων των ηλικιών και στην διατήρηση αυτής στοχεύουμε την φετινή χρονιά.

Μέσα σε ένα σχολείο αυτόνομο, με περισσότερες και ποιοτικότερες ευκαιρίες για όλους, φανερά αναβαθμισμένο και στελεχωμένο με 11.700 επιπλέον εκπαιδευτικούς, τους πρώτους μετά από 12 έτη.

 

Όπως η εκπαιδευτική κοινότητα, έτσι και εμείς ονειρευόμαστε μια καινούρια σχολική χρονιά γόνιμη και γεμάτη υγεία, δύναμη και νέους στόχους, με εφόδια τη μόρφωση, την αγάπη για τον άνθρωπο και τον σεβασμό σε όλες τις ηθικές αξίες, ώστε να οικοδομήσουμε την αυριανή κοινωνία, το μέλλον των παιδιών μας…

 

Εύχομαι η φετινή σχολική χρονιά να είναι γεμάτη χαρούμενες εικόνες και νέες εμπειρίες για μαθητές και εκπαιδευτικούς, καλύπτοντας όσο το δυνατόν περισσότερα από τις δύο προηγούμενες χρονιές.

 

Καλή σχολική χρονιά, με υγεία, δύναμη, φώτιση και χαμόγελα!!!»

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.