Τελευταίες Ειδήσεις

Αποκάλυψη


Τελικά τα θαύματα διαρκούν τρεις μέρες.

Όντως, τρεις μέρες μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Κυριάκου  Μητσοτάκη στην ΔΕΘ,  επιβεβαιωνόμαστε για τέσσερα πράγματα και τα παραθέτουμε.

Τελικά, ήταν:

1. Απάτη όλο το πακέτο ελαφρύνσεων . Δεν ήταν άλλο από μια επανάληψη μέτρων που ήταν σε ισχύ από τα πακέτα που ήταν σε ισχύ! Από το πακέτο των 34 δις ευρώ, μόνο 404 εκ. ευρώ.

2. Δεν πήρε κανένα καινούργιο μέτρο για το θέμα της ακρίβειας που απασχολεί εργαζόμενους, φτωχά νοικοκυριά, αγρότες (που είναι η μείωση του ειδικού φόρου πετρελαίου), μικρομεσαίους, ( εκτόξευση του ηλεκτρικού ρεύματος).

3. Απάτη πολλών Μega Βytes για τους νέους . Τελικά τα 100 ευρώ για έξι (6) μήνες δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πρόγραμμα του ΟΑΕΔ.

4. Η φθορά του Κυριάκου  Μητσοτάκη δεν έχει επιστροφή και σύντομα θα επιχειρήσει να δραπετεύσει για να σώσει ο,τι σώζεται. 

ΥΓ. Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος ισχυρίστηκε ότι η πλειοψηφία των πολιτών έχει περιουσία πάνω από 150.000 ευρώ ( άρα θα ωφεληθούν). Μέγας Ψεύτης!

ΥΓ1.  Η εφημερίδα «Καθημερινή»  (26-5-19) δεν την λες και «φιλοσύριζα» από ο έως 150.000 ευρώ έχει το 87% των φορολογουμένων που κάνουν δήλωση Ε9.

Είναι κατανοητό, λοιπόν, ειδικά στους υποστηρικτές και ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας πως η Κυβέρνηση δουλεύει για το 13% των Ελλήνων;

 

Χρήστος Σιμορέλης

Πρώην Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.