Τελευταίες Ειδήσεις

Ευχαριστήρια επιστολή Κόττη Δημήτριου


Με την παράδοση της θέσης του Αντιδημάρχου Αγροτικής Ανάπτυξης αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά, πρώτα απ’ όλους, τον Δήμαρχο Δήμου Μετεώρων Θοδωρή Αλέκο, τόσο για την ευκαιρία που μου έδωσε να εργαστώ προς όφελος των δημοτών και του τόπου μας όσο και για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου εντάσσοντάς με στο περιβάλλον των στενών συνεργατών του από την πρώτη στιγμή.

Σε αυτόν το τεράστιο σε έκταση Δήμο οι απαιτήσεις είναι πολλές και πιο πολλές στους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα, αγρότες,  κτηνοτρόφους και γενικά ανθρώπους της βιοπάλης. Από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μου και πάντοτε σε συνεργασία με τους συναδέλφους αιρετούς αλλά και με όλες τις υπηρεσίες του Δήμου ανταπεξήλθα κάτω από αντίξοες συνθήκες, οικονομικές και υγειονομικές σε όλες τις προκλήσεις που κλήθηκα να αντιμετωπίσω.

Από τη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής θα πρέπει να ευχαριστήσω την Επιτροπή για την στήριξη σε όλα τα θέματα που κληθήκαμε να διεκπεραιώσουμε.

Κλείνοντας χωρίς τη συνεργασία, την καλή θέληση, την υπομονή και επιμονή στα θέματα που ταλανίζουν καθημερινά τον Δήμο δεν μπορούν να επιτευχθούν οι στόχοι και τα οράματα. Αισθάνομαι τυχερός που κοντά μου σε όλη αυτή την πορεία είχα τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και τους υπαλλήλους του Δήμου, γι’ αυτό και τους ευχαριστώ έναν - έναν προσωπικά.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος

Κόττης Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.