Τελευταίες Ειδήσεις

Ένταση στην εκκίνηση της ποδηλατάδας στα Τρίκαλα με αντιεμβολιαστές


Διαστάσεις παραλίγο να πάρει η άνευ λόγου και αιτίας ένταση που δημιουργήθηκε σήμερα το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Τρικάλων, κατά την διάρκεια της εκκίνησης της ποδηλατάδας που διοργάνωσε ο Δήμος Τρικκαίων.


Την ώρα της εκκίνησης μαζεύτηκαν στον ίδιο χώρο πολίτες που είναι κατά του εμβολίου και κατά της υποχρεωτικότητας του, συμμετέχοντας στην δική τους συγκέντρωση που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στη κεντρική πλατεία.


Κάποια στιγμή δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα σε μερίδα ανθρώπων των δύο εκδηλώσεων (διοργανωτές ποδηλατάδας και αντιεμβολιαστές), με τους τελευταίους να επιτίθενται φραστικά κατά του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και κάποιων Αντιδημάρχων που βρισκόταν εκεί, για την επιλογή τους να κάνουν το εμβόλιο και να προτρέπουν τον κόσμο να εμβολιαστεί.


Κάποιος μάλιστα από το πλήθος φώναξε στον Δήμαρχο «Σαν δεν ντρέπεστε, εδώ ο κόσμος υποφέρει και πεινάει και εσείς διοργανώνετε φιέστες». Χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων φωνών, η ένταση εκτονώθηκε λίγο αργότερα και η ποδηλατάδα ξεκίνησε κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.