Τελευταίες Ειδήσεις

Άσκηση εκκένωσης του κτιρίου της Π.Ε. Τρικάλων για έκτακτη ανάγκη


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η άσκηση ετοιμότητας για περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών (πυρκαγιά, σεισμός, τρομοκρατική ενέργεια), στο κεντρικό κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στη 13:00 μ.μ. αφού ενεργοποιήθηκε η σειρήνα συναγερμού, οι εργαζόμενοι αλλά και οι πολίτες που βρίσκονταν στο κτίριο, ακολούθησαν τη διαδικασία εκκένωσης και οδηγήθηκαν στο ορισμένο σημείο συνάντησης που ήταν η πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως.

Εκεί αφού καταμετρήθηκαν από τους αρχηγούς πυρασφάλειας, ακολούθησε μια σύντομη ενημέρωση από τον τεχνικό ασφαλείας και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίδειξη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, χρήσης πυροσβεστικών μέσων από κλιμάκιο της Π.Υ. Η διεξαγωγή της άσκησης εντάσσεται στις συνεχείς προσπάθειες βελτίωσης των επιπέδων ετοιμότητας των εργαζομένων στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων αλλά και όλων των εμπλεκομένων φορέων. Την άσκηση εκκένωσης επόπτευσαν εκτός από τον Διοικητή της Π.Υ. Τρικάλων και ο Τεχνικός Ασφαλείας κ. Γιάννης Τζίκας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Τρικάλων κ. Χρ. Μιχαλάκης, σε συνεργασία με τον Τεχνικό Ασφαλείας και με τον Σύλλογο Υπαλλήλων της Π.Ε. Τρικάλων, φροντίζει να τηρούνται  οι προϋποθέσεις για την Υγιεινή και την Ασφάλεια των εργαζομένων στο χώρο εργασίας. Ευχαριστούμε την Πυροσβεστική υπηρεσία και την Αστυνομική Δ/νση Τρικάλων για την συνδρομή τους στην άσκηση, καθώς και τους υπαλλήλους  για την αποτελεσματική τους συνεργασία.

Η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων και η βελτίωση των συνθηκών εργασίας αποτελεί βασικό εργασιακό πυλώνα λειτουργίας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων βάζοντας τον άνθρωπο πάνω από οτιδήποτε άλλο.     




 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.