Τελευταίες Ειδήσεις

Ένωση Ξενοδοχείων ν Τρικάλων στον Ενιαίο Τουριστικό Φορέα

 



Στις 28/09/21 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του ΔΣ της Ένωσης Ξενοδοχείων ν Τρικάλων με τη Διοίκηση του Ενιαίου τουριστικού φορέα στα Τρίκαλα

Το ΔΣ της Ένωσης που εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Κο Ιωάννη Κουρούπα και τα μέλη κ.κ Σωτήρη Αλεξίου, Παύλο Πλακιά, Σπύρο Νικολογιάννη πρότεινε στη Διοίκηση του ενιαίου φορέα

τα παρακάτω θέματα.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα Elameteoratrikala.com να ενσωματώσει ειδικές τοπικές εταιρικές διευθύνσεις οι οποίες σήμερα έχουν υψηλή θέση σε μηχανές αναζήτησης, ώστε να αυξηθεί η επισκεψιμότητα στον διαδικτυακό χώρο.

Να παρακολουθείται η πλατφόρμα περισσότερο για την μηνιαία κίνηση των επισκεπτών της αλλά και να εξηγούνται τα ποσοτικά δεδομένα που πηγάζουν από την επισκεψιμότητα στο ιστοχώρο για καλύτερα αποτελέσματα.

Να δοθεί έμφαση στον Αθλητικό και Συνεδριακό τουρισμό δεδομένου ότι ο Νομός Τρικάλων έχει τις απαραίτητες εγκαταστάσεις (γήπεδα , ξενοδοχεία, πολιτιστικές αίθουσες) παρουσιάζοντας ευκαιρίες στην μελλοντική ζήτηση διεξαγωγής τέτοιον δράσεων.


Η ένωση ξενοδοχείων στηρίζει τον Τουριστικό Ενιαίο Φορέα και θα είναι δίπλα στη διοίκηση για μια ισόρροπη προώθηση των τουριστικών ενδιαφερόντων του Νομού Τρικάλων.


Το Δ.Σ

Ιωάννης Κουρούπας

Στέλλα Γκιάστα

Κώστας Παπαπούλιος

Σπύρος Νικολογιάννης

Σωτήρης Αλεξίου

Παύλος Πλακιάς

Μιχάλης Ντόβας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.