Τελευταίες Ειδήσεις

ΜΕΤΕΩΡΑ ΤΕΧΝΗΣ 2021: Στις 17 Σεπτεμβρίου θα ανέβει η πρώτη θεατρική παράσταση «Μαντάμ Σουσού» από το θεατρικό εργαστήρι «Επί Σταγών»


Ο Δήμος Μετεώρων στα πλαίσια του «Μετέωρα Τέχνης 2021» και σε συνεργασία με το θεατρικό εργαστήρι “Επί Σταγών” παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση «Μαντάμ Σουσού». Η πρώτη παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 21:00 στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Καλαμπάκας.

Κάρτες ελεύθερης εισόδου μπορείτε να προμηθευτείτε από το ζαχαροπλαστείο ΔΡΟΥΓΚΑΣ Τρικάλων 90, το SALUM Τρικάλων 31, το κρεοπωλείο Τσιάμης Τρικάλων 79 και Δρουδάκης Μάριος – Λογιστικό Γραφείο Ιωαννίνων 25.

Στην παράσταση θα τηρηθούν τα υγειονομικά μέτρα που εκδίδονται από τη Γενική Γραμματεία Σύγχρονου Πολιτισμού, σύμφωνα με τα οποία οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:

Α. πιστοποιητικού εμβολιασμού, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10, ή

Β. πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10 ή

Γ. αποτελέσματος του ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID- 19 (rapid test), το οποίο πρέπει να έχει διενεργηθεί εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν την έναρξη του ζωντανού θεάματος – ακροάματος.

Ο έλεγχος ταυτοπροσωπίας των ανωτέρω εγγράφων θα διενεργηθεί στην είσοδο του θεάτρου από τη Δημοτική Αστυνομία γι’ αυτό οι θεατές θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός και κατά συνέπεια τυχόν καθυστερήσεις στην έναρξη της παράστασης, για τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας παρακαλούνται οι θεατές να προσέρχονται στον χώρο του θεάτρου από τις 20:00.

Η χρήση μάσκας στο χώρο του θεάτρου είναι υποχρεωτική.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού,

Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης

Λύπας Β. Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.