Τελευταίες Ειδήσεις

Καλαμπάκα – Μεταγραφή «βόμβα» από το στρατόπεδο του δημάρχου Θοδωρή Αλέκου στο στρατόπεδο του Λευτέρη ΑβραμόπουλουΟ αντιδήμαρχος του δήμου Μετεώρων Στέφανος Θεοχάρης ταράσσει τα «νερά» της θερινής μεταγραφικής περιόδου… στην τοπική αυτοδιοίκηση.


Η ανακοίνωση της παραίτησης του που θα υποβληθεί αύριο όπως όλα δείχνουν και επισήμως, από την δημοτική ομάδα του δημάρχου Θοδωρή Αλέκου, λόγω διαφωνιών σε πολλά ζητήματα, προκαλεί “σεισμό” στο γήπεδο … της αυτοδιοίκησης.


Όλα δείχνουν ότι πως είναι ζήτημα ωρών η ανακοίνωση προσχώρησης του στην παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώ οι εκπλήξεις στο αυτοδιοικητικό σκηνικό αναμένεται να έχουν συνέχεια τις επόμενες ημέρες.


Οι πληροφορίες λένε ότι ακολουθεί νέο «μπαμ» με ένα ακόμη πολύ γνωστό όνομα.


Οι συσχετισμοί αλλάζουν πλέον στο δημοτικό συμβούλιο αφού η αξιωματική αντιπολίτευση διαθέτει περισσότερους δημοτικούς συμβούλους από την παράταξη του δημάρχου.


Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος από την πλευρά του κρατάει χαμηλούς τόνους και όπως  τονίζει με κάθε ευκαιρία “η βασική πρόκληση που αντιμετωπίζει σήμερα η Αυτοδιοίκηση είναι να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών. Δεν έχουμε το βλέμμα στραμμένο στις εκλογές του 2023. Το βλέμμα μας είναι στραμμένο στα κοινωνικά αντανακλαστικά, να παρεμβαίνουμε στην τοπική κοινωνία με δράσεις ενταγμένες στις ανάγκες και απαιτήσεις της εποχής”.

-Βέβαια το "Meteoravoice" προ πολλού είχε αντιληφθεί τις επαφές των κ.κ. Θεοχάρη και Αβραμόπουλου και την επικείμενη συνεργασία των δυο ανδρών τους οποίους ο φακός του αποθανάτισε λίγο πριν τον 15Αύγουστο σε καφέ της οδού Πίνδου και στη συνέχεια τα είπαν σε ιδιαίτερο χώρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.