Τελευταίες Ειδήσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ ΜΑΣ κκ. ΘΕΟΚΛΗΤΟ


Ως αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του συνδέσμου ιδιοκτητών οικισμού Κορομηλιάς, θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κκ. Θεόκλητο για την τιμή που μας έκανε και εφέτος να ανέλθει στο χωριό μας για να τελέσει την τελευταία πριν το Δεκαπενταύγουστο Παράκληση προς την Παναγία μας.

     Η παρουσία του πραγματικά μας έδωσε πολύ μεγάλη χαρά και πνευματική ανάταση κερδίζοντας με τα λόγια του τις καρδιές όλων, ντόπιων και ξένων παραθεριστών, οι οποίοι σχολιάζοντας την παρουσία του υπογράμμιζαν το πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε έναν Δεσπότη με τέτοια χαρίσματα. Και συνεχίζοντας, εύχονταν να μην τον χάσουμε γιατί θα πάει πολύ ψηλά εννοώντας βέβαια ότι θα τον καλέσουν να αναλάβει μεγαλύτερη Μητρόπολη. Βέβαια, τέτοιος κίνδυνος δεν υφίσταται γιατί ο Θεός τον έστειλε να ποιμάνει μία περιοχή όπου υπάρχει το μοναστικό κέντρο των Μετεώρων και ένας λαός ευσεβής, κάτι που και ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά και δεν κουράζεται να δοξολογεί το Θεό για τη μεγάλη ευλογία που έλαβε από τη Θεία Πρόνοια.

     Είναι σκέψεις που αισθάνομαι την ανάγκη να πω δημόσια, όχι για να πλέξω το εγκώμιο στο Δεσπότη μας, αλλά γιατί έτσι πραγματικά νιώθω…

 

Σεβασμιότατε, σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!

 

 

Σωτήριος Βλιώρας

Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κορομηλιάς

Συνεργάτης Δημάρχου Δήμου Μετεώρων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.