Τελευταίες Ειδήσεις

Ευχαριστήριο του Γενικού Λυκείου προς τον Δήμο Μετεώρων

 


Ευχάριστα τα νέα για το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας, καθώς πρόσφατα ανακοινώθηκε η ένταξή του σε πρόγραμμα Ενεργειακής Αναβάθμισης δημοσίων κτηρίων, που υλοποιεί μέσω του ΕΣΠΑ 2014-2020, η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Συνολικά  632.000€   είναι  διαθέσιμα  για  το  σχολείο  μας και πλέον μετά και τις επίσημες ανακοινώσεις από την περιφέρεια Θεσσαλίας, μπαίνει στην τελική της ευθεία η υλοποίηση ενός έργου που θα βελτιώσει ενεργειακά ένα εμβληματικό κτήριο της πόλης της Καλαμπάκας και θα το παραδώσει στις επόμενες γενεές με όλα τα χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου διδακτηρίου.

Είναι  υποχρέωσή  μας  να   ευχαριστήσουμε δημόσια  όλους εκείνους  που βοήθησαν στην επιτυχή κατάληξη της προσπάθειας που ξεκινήσαμε πριν περίπου πέντε μήνες.

Πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε  θερμά τον δήμαρχο Μετεώρων Θοδωρή Αλέκο και τους αντιδημάρχους του Δήμου, Γιώργο Θώμο και Γιώργο Παπανικολάου, που από την πρώτη στιγμή «αγκάλιασαν» την πρότασή  μας και βοήθησαν με κάθε τρόπο στην υλοποίησή της.

Επίσης θα  θέλαμε  να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα, τον ειδικό συνεργάτη του δημάρχου Μετεώρων, Σπύρο Νικολογιάννη του  οποίου  η  βοήθεια  ήταν  πραγματικά  πολύ  σημαντική, τόσο όσον αφορά την έγκαιρη ενημέρωση μας  σχετικά με την πρόσκληση ΕΣΠΑ που έτρεχε όσο και στο στήσιμο της πρότασης  που καταθέσαμε προς τον Δήμο Μετεώρων.

Τέλος θερμές  ευχαριστίες οφείλουμε και  στους ανθρώπους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μετεώρων, που φρόντισαν  σε  ένα  πολύ  μικρό  χρονικό  διάστημα, να ετοιμάσουν την  πρόταση  προς  την  Περιφέρεια  Θεσσαλίας έγκαιρα  αλλά και με την απαιτούμενη πληρότητα  έτσι  ώστε  να  έχουμε  το  αποτέλεσμα  που  όλοι  θέλαμε!!



Ο  Διευθυντής  και  ο  Σύλλογος  Διδασκόντων  του  ΓΕΛ  Καλαμπάκας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.