Τελευταίες Ειδήσεις

Στάση εργασίας και κινητοποίηση των Υγειονομικών 
ΠΕΜΠΤΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Συγκέντρωση στις 11:00 π.μ. στην Είσοδο του Τ.Ε.Π. του Γ.Νοσοκομείου.

Ναι στον μαζικό εμβολιασμό του πληθυσμού, όχι στο κλίμα εκφοβισμού και απειλών της κυβέρνησης

 

ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ!!!

 

Την Πέμπτη 26 Αυγούστου οι εργαζόμενοι στις δημόσιες δομές Υγείας και Πρόνοιας προχωρούν σε πανελλαδική στάση εργασίας από τις 10:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ. και κατά τόπους  κινητοποιήσεις.

 

Ø  Λέμε «ΝΑΙ»  στον μαζικό - καθολικό εμβολιασμό και την άμεση λήψη μέτρων για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας. 

Ø  Να καταργηθεί ο νόμος για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, που συνεχίζει την επικίνδυνη πολιτική της “ατομικής ευθύνης” για την επιδημία.

Ø Να μην τεθεί σε αναστολή εργασίας κανένας συνάδελφος. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους συναδέλφους από τις υπόλοιπες δομές υγείας και πρόνοιας.

Ø  Να μην απολυθεί κανένας συμβασιούχος. Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με επείγουσες διαδικασίες και μονιμοποίηση των συμβασιούχων!!

Ø  Είμαστε ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό που αποτελεί όχημα για αναστολές εργασίας, απολύσεις και διώξεις.Συνεχίζουμε  την  απεργία-απόχη από το υπηρεσιακό καθήκον της επίδειξης των πιστοποιητικών εμβολιασμού και κάθε διαδικασίας διευκόλυνσης αυτών των σχεδιασμών για διχασμό των εργαζομένων.

Ø  OXI στις ΣΔΙΤ, καταργήσεις νοσοκομείων και τη μετατροπή σε νοσοκομεία «μιας νόσου». Επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας και ένταξη σε ενιαίο σχέδιο για την αντιμετώπιση της επιδημίας

 

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Εργαζομένων του Γ.Ν.Τρικάλων, καλεί  όλους τους Υγειονομικούς, τους Συλλόγους  Υγειονομικών, Εργατικά  Σωματεία, Συλλόγους & Φορείς του Νομού, να συμμετέχουν στην κινητοποίηση που θα γίνει στην Είσοδο του ΤΕΠ του Γ.Νοσοκομείου, συνεχίζοντας την κοινή μας δράση στον αγώνα για ενίσχυση και θωράκιση του δημόσιου συστήματος Υγείας με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.