Τελευταίες Ειδήσεις

Ήλιος και αίθριος ο καιρός την Παρασκευή


Την Παρασκευή αίθριος θα είναι ο  καιρός με αρκετό ήλιο για τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα.

 Ο υδράργυρος θα πλησιάσει τους 34-36 στα βόρεια, 37 στη δυτική Ελλάδα, 35-36 στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και οι μέγιστες στο Αιγαίο θα κυμανθούν κοντά στους 33-35 βαθμούς Κελσίου.


Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν σε βορειοδυτικές διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, στο Αιγαίο βοριάδες 3-5 και στa κεντρικά και νότια τμήματα θα φτάσουν και τα 7 μποφόρ.


Στην Αττική αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες, με ήλιο και τη θερμοκρασία από 25-35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι, βόρειοι στις γύρω θαλάσσιες περιοχές ενισχυμένοι 5-6 και στα ανατολικά και 7 μποφόρ.


Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται ασθενείς τοπικές βροχές το μεσημέρι, με πιθανότητα καταιγίδας στα γύρω ορεινά τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία από 24-34 βαθμούς και οι άνεμοι μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς 2-4 μποφόρ.


Tο Σάββατο ο καιρός θα είναι αίθριος, με τοπικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια το μεσημέρι και το απόγευμα. Στην Κεντρική Ελλάδα οι βροχές θα αφορούν και πεδινές περιοχές και θα ξεκινήσουν από το πρωί. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε παρόμοια επίπεδα,



 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.