Τελευταίες Ειδήσεις

Δυσκολεύουν τα πράγματα για τους ανεμβολίαστους - Μπλόκο από φθινόπωρο σε κλειστούς χώρους


Δυσκολεύουν τα πράγματα για τους ανεμβολίαστους. Όπως όλα δείχνουν  δεν θα έχουν δυνατότητα εισόδου στους κλειστούς χώρους εστιατορίων, μπαρ και κέντρων διασκέδασης, από το Σεπτέμβριο


Μπλόκο στους ανεμβολίαστους σε κλειστούς χώρους από το φθινόπωρο βάζει η κυβέρνηση, που δεν φαίνεται διατιθεμένη  να χαλαρώσει τα μέτρα για τους κλειστούς χώρους εστίασης, μπαρ και κέντρων διασκέδασης

 


Αντίθετα, οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να εισέλθουν απρόσκοπτα, απλώς παρουσιάζοντας στην είσοδο το ψηφιακό πιστοποιητικό και την ταυτότητά τους. Οι πλήρως εμβολιασμένοι μπορούν να κατεβάσουν το πιστοποιητικό στο κινητό τους εύκολα και σε λίγα λεπτά, μέσω του emvolio.gov.gr (https://eudcc.gov.gr/start/).

 Μάλιστα ο  ίδιος ο Πρωθυπουργός, σκιαγράφησε την κυβερνητική στρατηγική κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε την Πέμπτη.


«Δεν θα πληρώσουν οι εμβολιασμένοι τους λίγους ανεμβολίαστους», είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να πάμε σε νέο lockdown. 


«Κάποια δείγματα γραφής τα έχουμε ήδη δώσει. Μην περιμένετε, λοιπόν, ότι θα υπάρξει ουσιαστική διαφοροποίηση ως προς την προσέγγισή μας για το ποιος μπορεί ή δεν μπορεί να μπαίνει σε κλειστούς χώρους ψυχαγωγίας όταν με το καλό επιστρέψουμε στις πόλεις και αρχίσει ο καιρός να κρυώνει», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης. 


Εν αναμονή λοιπόν των ανακοινώσεων 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.