Τελευταίες Ειδήσεις

Προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας

 


Προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας

Κ. Βασίλειο Πινακά

 

 

Κύριε πρόεδρε

 

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι λάβαμε σήμερα 10/8/2021, ειδοποίηση με email, να συμπληρώσουμε ερωτηματολόγιο και να καταθέσουμε ηλεκτρονικά προτάσεις, έως την 23η Αυγούστου 2021, για το πλαίσιο Σχεδιασμού του Προγράμματος «ΘΕΣΣΑΛΙΑ 2021-2027».

 

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θεσσαλίας της «Λαϊκής Συσπείρωσης», θεωρούμε ότι το περιφερειακό συμβούλιο, δεν είναι κάποιος τρίτος που καλείται να καταθέσει εκ των υστέρων μάλιστα, προτάσεις στη διαβούλευση για το συγκεκριμένο θέμα, όπως και πριν λίγο καιρό για το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Θεσσαλίας 2021-2025.

Είναι το εκλεγμένο πολιτικό όργανο της περιφέρειας, το οποίο θα έπρεπε να συζητήσει αναλυτικά, να τοποθετηθεί πολιτικά για το θέμα, να το εγκρίνει ή αν το απορρίψει, πριν αυτό βγει σε δημόσια διαβούλευση. Ετσι όπως το κάνει η περιφερειακή αρχή, απαξιώνεται το περιφερειακό συμβούλιο.

 

Γι’ αυτό θεωρούμε ότι θα έπρεπε να ανασταλεί η διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης και να συγκαλέσετε ειδική συνεδρίαση δια ζώσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, στην οποία θα μας δοθεί επαρκής χρόνος σε όλους τους συμβούλους για να συζητήσουμε εκτενώς αυτό το θέμα και μετά να ακολουθήσει η δημόσια διαβούλευση.  

 

10/8/2021

 

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θεσσαλίας της Λαϊκής Συσπείρωσης

1.    Τσιαπλές Αναστάσιος

2.    Μπακάση Βασιλική

3.    Νάνος Αποστόλης

4.    Γκαραλιάκος Ζήσης

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.