Τελευταίες Ειδήσεις

Φωτιές: Ενημερώνει τη Βουλή στις 25 Αυγούστου ο Κυριάκος Μητσοτάκης


Στις 25 Αυγούστου ζήτησε να ενημερώσει τη Βουλή για τις πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βάσει του άρθρου 142α του κανονισμού της Βουλής.


Σύμφωνα με αυτόν τον κανονισμό στη συγκεκριμένη διαδικασία μπορούν να παρέμβουν και οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης.


Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός, είχε προαναγγείλει τη συζήτηση στη Βουλή, τονίζοντας πως «Θα υπάρξει συζήτηση στη Βουλή για να κάνουμε αξιολόγηση και να διαμορφώσω μια συναίνεση για το τι πρέπει να γίνει. Αλλά ας σεβαστούμε τους ανθρώπους που δίνουν τον αγώνα στην πρώτη γραμμή».


Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά ζήτησε να γίνει προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση μεταξύ των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων στη Βουλή αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο, με θέμα, «τις καταστροφικές εξελίξεις με τις πυρκαγιές, το πρόγραμμα αποκατάστασης της οικονομικής και κοινωνικής ζωής των περιοχών που επλήγησαν και τις αναγκαίες αλλαγές στο σύστημα πρόληψης και πολιτικής προστασίας».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.