Τελευταίες Ειδήσεις

Σε αναστολή 10 εργαζόμενοι στο Χρονίων Παθήσεων στα Τρίκαλα


Σε αναστολή θα τεθούν από σήμερα 10 εργαζόμενοι του Θεραπευτηρίου, στο πλαίσιο των όσων έχουν αποφασιστεί για τους ανεμβολιάστους εργαζομένους σε δομές υγείας.


Προχθές, έληξε η προθεσμία για την κατάθεση αίτηση απαλλαγής από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των εργαζόμενων στις δομές ηλικιωμένων και αναπηρίας, για ιατρικούς λόγους.


Έτσι, λοιπόν όσοι εργαζόμενοι σε όλες τις δομές ηλικιωμένων και αναπηρίας της χώρας που αρνούνται να εμβολιαστούν (συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που δεν έγινε δεκτό το αίτημά τους να εξαιρεθούν για λόγους υγείας) μπαίνουν σε αναστολή εργασίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα οι δέκα αυτοί εργαζόμενοι θα πάρουν από τη Διοίκηση το έγγραφο που θα τους θέτει σε αναστολή εργασίας. Την ίδια ώρα, η Διοίκηση του Θεραπευτηρίου θα ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την πρόσληψη του προσωπικού που θα καλύψει τις κενές θέσεις που θα δημιουργηθούν, δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή φιλοξενούνται στη δομή, 80 νοσηλευόμενοι με τις ανάγκες για την φροντίδα τους να είναι αυξημένες.


Ως γνωστόν, για την αναπλήρωση των εργαζομένων που τίθενται σε αναστολή εργασίας, η κυβέρνηση θα προχωρήσει με γρήγορες διαδικασίες στην πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (τρίμηνες συμβάσεις με δυνατότητα ανανέωσης για άλλους 3 μήνες) αντίστοιχων προσόντων, εκπαιδευτικής βαθμίδας και ειδικότητας με το προσωπικό που τέθηκε σε αναστολή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.