Τελευταίες Ειδήσεις

Αποφυλακίστηκε ο Τρικαλινός Σάκης Καρατζούνης


Την ελευθερία του χαίρεται από χθες ο γνωστος Τρικαλινός επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα Σάκης Καρατζούνης καθώς αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Τρικάλων.


Σύμφωνα με πληροφορίες  έμεινε στη φυλακή 4 χρόνια και 2 μήνες για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.


Η ιστορία του Σάκη Καρατζούνη μοιάζει βγαλμένη από μυθιστόρημα 



Η ιστορία του 61χρονου Σάκη Καρατζούνη μοιάζει βγαλμένη από μυθιστόρημα. Ξεκινώντας από τραυματιοφορέας, ο επιχειρηματίας από τα Τρίκαλα κατάφερε το 1996 να αγοράσει την ΕΛΒΙΚ (Ελληνική Βιομηχανία Κρέατος) και να την πτωχεύσει για να κατηγορηθεί μερικά χρόνια αργότερα για εμπλοκή σε μια μεγάλη υπόθεση λαθρεμπορίας τσιγάρων. Φέρεται η ΣΕΚΑΠ να πούλησε ένα φορτίο  τσιγάρα με προορισμό την Αίγυπτο, που όμως κατέληξε στην Αιδηψό σε έναν άνθρωπο ο οποίος τελικά καταδικάστηκε για λαθρεμπορία και τον είχε συστήσει ως άνθρωπο του ο Καρατζούνης.  Λίγα χρόνια νωρίτερα στα μέσα της δεκαετίας του ’90, ο 61χρονος  είχε εμπλακεί σε μια μεγάλη υπόθεση λαθρεμπορίας τσιγάρων με φορτηγά από την Ολλανδία όμως μετά από πολυετή δικαστικό αγώνα αθωώθηκε και καταδικάστηκε για πλαστογραφία κάποιων εγγράφων της υπόθεσης. 


Στα highlights της ζωής του Καρατζούνη είναι φυσικά ο μυθικός γάμος του στα Τρίκαλα όπου προσγειώθηκε με ελικόπτερο ο Σέρβος παραστρατιωτικός Αρκάν ενώ είναι ο άνθρωπός που κατάφερε να ανεβάσει την ομάδα των Τρικάλων στην Α΄ Εθνική κατηγορία όμως μετά από μερικά χρόνια η ομάδα κατρακύλησε στη Δ΄ Εθνική. 


Ο Τρικαλινός επιχειρηματίας διατηρούσε μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες   συσκευασίας τομάτας ενώ ασχολείται και με τον τομέα των καυσίμων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.