Τελευταίες Ειδήσεις

Στον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Λυκουρέντζο η Βουλευτής Τρικάλων, Κατερίνα Παπακώστα.


Σε συνέχεια των ενεργειών της για την προώθηση αιτημάτων των παραγωγών, με τους οποίους συναντήθηκε και συνομίλησε τις περασμένες ημέρες, η Τρικαλινή Βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα επισκέφθηκε τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Λυκουρέντζο.

 

Η Βουλευτής έθεσε στον κ. Λυκουρέντζο, καταρχήν το θέμα της αποζημίωσης των παραγωγών εξαιτίας της υπερκυτταρικής καταιγίδας και τη δυνατότητα πλήρους αποζημιώσεως και την καταβολή της εντός του 2021. Ακόμη, αναφέρθηκε στις καθυστερήσεις καταβολής των αποζημιώσεων λόγω παγετού το 2017, εξαιτίας καθυστέρησης διαβίβασης των πορισμάτων από τον Περιφερειακό ΕΛΓΑ Λάρισας. Τέλος, η κα. Παπακώστα επανέφερε στον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ το θέμα των αποζημιώσεων για τον παγετό του Φεβρουαρίου και του Απριλίου του 2021.

 

Ο κ. Λυκουρέντζος από πλευράς του δεσμεύτηκε στην Βουλευτή, όσον αφορά τον ΕΛΓΑ, ότι οι αποζημιώσεις για την υπερκυτταρική καταιγίδα θα δοθούν βάσει του καταστατικού του οργανισμού και θα γίνει προσπάθεια να δοθούν εντός του 2021. Σχετικά με την καθυστέρηση των αποζημιώσεων του 2017, το επόμενο διάστημα  θα  προβεί σε πληρωμές. Τέλος, την διαβεβαίωσε, πως επεξεργάζονται το σχέδιο για τις αποζημιώσεις εξαιτίας του παγετού του Φεβρουαρίου και του Απριλίου της τρέχουσας χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.