Τελευταίες Ειδήσεις

Θρίλερ στη Φολέγανδρο: Η μαρτυρία που οδήγησε στον 30χρονο


Τι λέει η γυναίκα που είδε τον 30χρονο να περιφέρεται γύρω από το αυτοκίνητο του κοντά στο σημείο που ανασύρθηκε η 26χρονη Γαρυφαλλιά και ενημέρωσε τους αστυνομικούς

Ημαρτυρία μιας γυναίκας, που είδε τον 30χρονο, βοήθησε τους αστυνομικούς να τον εντοπίσουν και στη συνέχεια να τον οδηγήσουν στο τμήμα. 

 "Είδα τη φωτογραφία που κυκλοφορούσε στο Facebook, την είχαν κοινοποιήσει φίλοι μου. Είχε χαρακτηριστική κόμμωση ο 30χρονος και το συγκράτησα. Πήγαμε για μπάνιο και όταν γυρίζαμε περάσαμε από τον τόπο του συμβάντος και εκεί στο αυτοκίνητο είδα ξαφνικά να ξεπροβάλει από κάτω ένας άνθρωπος, ο οποίος είχε φουντωτό μαλλί. Αυτομάτως το μυαλό μου πήγε στη φωτογραφία που είχα δει. Αμέσως πήραμε τηλέφωνο την αστυνομία και μετά έμαθα ότι όντως ήταν αυτός, που τον συνέλαβαν" ανέφερε στο OPEN.

Όπως είπε επίσης, "το αυτοκίνητο είχε φύγει από τον δρόμο. Δηλαδή εμείς περνούσαμε από τον δρόμο, φαινόταν όμως από εκεί η πλαγιά και το σημείο που είναι σταματημένο το αυτοκίνητο. Ο άνδρας κινούνταν κοντά στο αυτοκίνητο και ήταν σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από τον δρόμο. Ήταν το χαρακτηριστικό κούρεμα που μου έκανε εντύπωση. Είχα συγκρατήσει από τη φωτογραφία πως το μαλλί είναι πολύ φουντωτό, και όταν είδα έναν άντρα με τέτοιο μαλλί εκεί, χωρίς να υπάρχει ταυτόχρονα και κάποια μηχανή ή αυτοκίνητο σταματημένο στο δρόμο, μου ήρθε στο μυαλό. Έφυγα κατευθείαν, δεν του μίλησα, κάλεσα την αστυνομία".


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.