Τελευταίες Ειδήσεις

Φρίκη στην Ηλιούπολη: Τι λέει η δικηγόρος της 19χρονης - Αναμένεται ένταλμα σύλληψης για τρίτο πρόσωπο


Ενταλμα σύλληψης για τρίτο πρόσωπο, το όποιο φέρεται να εμπλέκεται στην φρικιαστική υπόθεση της 19χρονης, την οποία βίαζε ο πατέρας της και την προωθούσε στην πορνεία αστυνομικός αναμένεται να εκδοθεί εντός των επόμενων ωρών, αν δεν έχει ήδη εκδοθεί.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο φέρεται να είναι ο άνθρωπος, ο οποίος έκλεινε τα “ερωτικά” ραντεβού, δηλαδή έβρισκε τους πελάτες και εκτιμάται ότι γνωρίζει πάρα πολύ καλά τον εφιαλτικό κόσμο της εμπορίας ανθρώπων αλλά και τα κυκλώματά του.

Η δικηγόρος της 19χρονης, κα Αντωνία Λεγάκη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, είπε, μεταξύ άλλων, για την υπόθεση: «Ο άνθρωπος αυτός την είχε αιχμάλωτη επί 1,5 μήνα την εξέδιδε χτυπώντας την, προσπαθούσε να της δώσει ναρκωτικά ή της στερούσε την τροφή. Είναι ένα παιδί ακόμα παγωμένο απέναντι σε αυτό που της συνέβη. Η προσέγγιση ήταν μια κανονική προσέγγιση για μια σχέση. Το κορίτσι ήθελε να φύγει από το σπίτι της και ήταν ευάλωτη. Ένιωσε ασφάλεια επειδή ο άνδρας ήταν αστυνομικός. Αυτός ήλεγχε τις επικοινωνίες της. Είχε έναν έλεγχο. Ο περίγυρος δεν είχε καταλάβει… το κορίτσι φοβόταν πάρα πολύ, την απειλούσε ότι θα σκοτώσει την μητέρα και τα αδέρφια της.», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.