Τελευταίες Ειδήσεις

Πετράλωνα: Ανθρωποκυνηγητό για τους βιαστές καθαρίστριας


Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών του βιασμού στα Πετράλωνα 50χρονης καθαρίστριας εν ώρα εργασίας, την οποία κράτησαν όμηρο για σχεδόν τέσσερις ώρες.


Όπως ανέφερε η καθαρίστρια στους αστυνομικούς, η ίδια έφτασε στο σπίτι ενός άνδρα το πρωί του Σαββάτου. Μόλις έφτασε εκείνος την κλείδωσε μέσα, την βίασε, την κράτησε όμηρο επί 3 με 4 ώρες και στη συνέχεια την άφησε να φύγει.


Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι του άνδρα, ωστόσο εκείνος είχε εξαφανιστεί.


Στη συνέχεια έγιναν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ η 50χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο.


Όπως δήλωσαν κάτοικοι της περιοχής οι δράστες είναι δύο και όχι ένας όπως στην αρχή είχε γίνει γνωστό.


Μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό, αμέσως υπήρξε κάλεσμα σε συγκέντρωση, από ιστοσελίδα αντιεξουσιαστών, στη συμβολή των οδών Κειριάδων και Συμμαχιδών στα Πετράλωνα, με το σύνθημα «Καμία μόνη»,  όπου συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου.


Όταν η 50χρονη κατάφερε να διαφύγει την παρέλαβε το ΕΚΑΒ σε άσχημη κατάσταση και με σπασμένα πλευρά, όπως είπαν οι γείτονες.


Το ίδιο το θύμα περιγράφοντας στους αστυνομικούς τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, είπε ότι έφτασε στο σπίτι του δράστη το πρωί του Σαββάτου, για να καθαρίσει το σπίτι. Μόλις έφτασε την κλείδωσ<ν μέσα, την βίασαν, την κράτησαν όμηρο επί 3 με 4 ώρες και στη συνέχεια την άφησαν να φύγει.


Γειτόνισσα, ανέφερε ότι η γυναίκα έριξε μία σκάλα στο φωταγωγό προκειμένου να ειδοποιήσει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο, ήταν σοκαρισμένη και φώναζε «αλήτη».



Τα σύνεργα της δουλειάς της βρέθηκαν στο ασανσέρ της πολυκατοικίας.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.