Τελευταίες Ειδήσεις

Αποπομπή Παπαχρήστου εκτός της Δημοτικής Ομάδας Δημάρχου Μετεώρων

 


Παρελθόν αποτελεί πλέον από την Δημοτική Ομάδα του Δημάρχου Μετεώρων ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σωτήρης Παπαχρήστος.

Αυτό προκύπτει βάσει απόφασης του Δημάρχου Μετεώρων Θοδωρή Αλέκου που τον θέτει εκτός για αντικαταστατική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά επικαλούμενος συχνές και ανυπόστατες δηλώσεις σε ΜΜΕ δημιουργώντας προβλήματα λειτουργίας στην Δημοτική Ομάδα.

Σημειώνεται ότι το βράδυ της Παρασκευής συνήλθε η Δημοτική Ομάδα του Δημάρχου Μετεώρων απόντος του Προέδρου και εκτός των θεμάτων που απασχόλησαν τα μέλη της τέθηκε και το θέμα συμπεριφοράς του προέδρου μετά και την τελευταία παρέμβαση του που προκάλεσε την αντίδραση του Αντιδημάρχου Οικονομικών Αντώνη Τούλα ο οποίος προχώρησε σε διάψευση όσων είπε ο Σωτήρης Παπαχρήστος που δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Μάλιστα τα μέλη της Δημοτικής Ομάσας Αλέκου πλην δυο τάχθηκαν υπέρ της αποπομπής του Σωτήρη Παπαχρήστου αλλά η συνεδρίαση της έληξε χωρίς την λήψη απόφασης.

Κάτι που όπως τελικά προκύπτει έγινε το πρωί του Σαββάτου και μετά από συνάντηση του Δημάρχου με στενούς του συνεργάτες στο Δημαρχείο και προχώρησε στην έκδοση της απόφασης η οποία αναφέρει:

"Πολιτική Απόφαση Δημάρχου

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρος Αλέκος αποφασίζει ότι από σήμερα 19/06/2021, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαχρήστος Σωτήριος τίθεται εκτός της δημοτικής του ομάδας, για “αντικαταστατική“ και αντιδεοντολογική συμπεριφορά και συχνές ανυπόστατες δηλώσεις σε τοπικά μέσα ενημέρωσης που δημιούργησαν προβλήματα λειτουργίας και συνοχής στη Δημοτική Ομάδα.

Ο Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος"


 Ωστόσο οι εξελίξεις τρέχουν και αναμένεται πλέον με ενδιαφέρον ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σωτήρη Παπαχρήστου και πως θα απαντήσει στην "πολιτική απόφαση" του Δημάρχου για την οποία τίθεται θέμα όπως αναφέρεται με σχετική επίκληση της νομθεσίας περί νομιμότητας της..

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.