Τελευταίες Ειδήσεις

Λουκέτο σε 64 υποκαταστήματα βάζει η Πειραιώς-Ανάμεσα τους κι αυτά της Οιχαλίας και του Μουζακίου


Λουκέτο βάζει στα καταστήματά της που βρίσκονται στην Οιχαλία Τρικάλων και στο γειτονικό Μουζάκι της Καρδίτσας η Τράπεζα Πειραιώς, που αποφάσισε την διακοπή λειτουργίας 64 καταστημάτων της σε ολόκληρη την Ελλάδα. 


Η απόφαση της διοίκησης της τράπεζας έγινε γνωστή την Δευτέρα 28 Ιουνίου και αναμένεται άμεσα, εντός των δύο επόμενων μηνών (Ιούλιο και Αύγουστο) να προχωρήσει στο κλείσιμο των εξής καταστημάτων της: 


Ροδολίβους, Κόνιτσας, Άνω Ιλισίων, Μαραθώνα, Κερατσινίου, Σπάτων, Χαϊδαρίου (1420), Άργους (1611), Νεάπολης Βόλου, Κορυδαλλού (1763), Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Νέας Κρήνης, Νοσοκομείου Αχέπα, Γαστούνης (2530), Νεμέας, Πολίχνης Θεσσαλονίκης, Ακράτας, Κάτω Τούμπας Θεσσαλονίκης (1075), Αλιάρτου, Στυλίδας, Ιτέας, Νέου Κόσμου (2093), Οιχαλίας Τρικάλων, Σερβίων, Δημητσάνας, Κοζάνης (1614), Μουζακίου, Κινητό συνεργείο Νεάπολης Λακωνίας, Λεωνιδίου, Μελιγαλά, Αγ. Δημητρίου Θεσσαλονίκης (2203), Καλαμάτας (2512), Λιμεναρίων, Μαντουδίου, Κινητό Συνεργείο Λίμνης  Ευβοίας, Αντιγονιδών Θεσσαλονίκη, Ευαγγελιστρίας Πειραιάς, Νεάπολης Λασιθίου, Καλυβών, Βούλγαρη Θεσσαλονίκη, Γουμένισσας, Ασημίου, Ανωγείων, Ιφιγενείας Ν. Ηράκλειο, Σκύδρας, ΒΙΠΕ Ηρακλείου, Καστελίου, Ν. Μηχανίωνας Θεσσαλονίκη, Αγ. Δημητρίου (1555), Μαλίων, Αμοργού, Αστακού, Ληξουρίου, Πεύκων, Ζακύνθου (2452), Σίφνου, Ιερού Λόχου Ρόδος, Ιπποκράτους (2080), Εθν. Παλαιοκαστρίτσας, Κρεστένων, Παραμυθιάς, Άρτας (2400), Τρίπολης (1313) και Πάργας. 


Μετά και τα νέα λουκέτα το δίκτυο της Πειραιώς θα περιοριστεί σε 420 καταστήματα, από 484 που αριθμεί σήμερα, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθεί και νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου εργαζομένων, με το προσωπικό των καταστημάτων που κλείνουν να βρίσκονται εκ των πραγμάτων σε δυσμενή θέση και να εξωθούνται στην «οικειοθελή» αποχώρηση. 


Έντονη αντίδραση από τον Δήμαρχο Μουζακίου 


Για την συγκεκριμένη και απρόσμενη εξέλιξη ο Δήμαρχος Μουζακίου, Θεοφάνης Στάθης, εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του με επιστολή του προς τον Διοικητή της Τράπεζας Πειραιώς και τους αρμόδιους φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.