Τελευταίες Ειδήσεις

Στο νηπιαγωγείο από 4 ετών όλα τα παιδιά από τη νέα χρονιά


Σε πρώτη φάση αναφέρθηκε στα νηπιαγωγεία και την λειτουργία τους για το επερχόμενο σχολικό έτος: « Από τον Σεπτέμβριο θα γίνονται δεκτά στα δημοσιά νηπιαγωγεία όλα τα παιδιά τεσσάρων  ετών δήλωσε  η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στον Σκάι και πρόσθεσε ότι στα παιδιά αυτά θα αρχίσει  και η εκμάθηση των αγγλικών.


Αναφερόμενη στην βάση εισαγωγής στα Πανεπιστήμια- που επανέρχεται από φέτος  η Ν Κεραμέως τόνισε ότι «Θα ήταν το πιο εύκολο για μας  να πούμε μπείτε όλοι ελευθέρα στο Πανεπιστήμιο άλλα αυτό δεν είναι καλό ούτε για τα ιδία τα παιδιά ούτε για το εκπαιδευτικό μας σύστημα.


Σημείωσε επίσης ότι από φέτος θα υπάρχει η δυνατότητα στους υποψήφιους να συμπληρώσουν και τα δικαιολογητικά τους για να σπουδάσουν σε δημόσιο ΙΕΚ  καθώς υπάρχουν σε αυτά , όπως είπε ,περιζήτητες ειδικότητες. Υπογράμμισε επίσης ότι τα παιδιά πρέπει να έχουν εναλλακτικές.


Τέλος αναφέρθηκε  στην λεγόμενη πανεπιστημιακή αστυνομία και δήλωσε ότι θα αρχίσει από το φθινόπωρο να αναπτύσσεται μόνο σε εκείνα τα Ιδρύματα που υπάρχει παραβατικότητα ώστε να αναβαθμιστεί το εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.