Τελευταίες Ειδήσεις

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ-Ευχαριστήριο

 


Ο Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τα μέλη του νέου Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου, για την στήριξη, την συνεργασία και την πολύτιμη βοήθεια προσφέροντας σημαντική ποιοτική και αισθητική αναβάθμιση στη Σχολική Μονάδα, καθώς φρόντισαν το τελευταίο χρονικό διάστημα για μία ολοκληρωμένη παρέμβαση εργασιών ελαιοχρωματισμού και διακόσμησης, δίνοντας μία όμορφη και ευχάριστη εικόνα με τα ποικίλα χρώματα που σχεδίασαν, αλλάζοντας παντελώς την εσωτερική και εξωτερική όψη του σχολείου.

Αξίζουν συγκεκριμένα πολλά συγχαρητήρια ο Πρόεδρος κ. Βλάχος Αθανάσιος, η κα Παπαβασιλείου Ζωή (Γραμματέας) η οποία ήταν και η πρωτεργάτης όλης της αισθητικής αλλαγής, η κα Παπακώστα Ευαγγελία (Αντιπρόεδρος), η κα Καραφύλλα Βασιλική (Ταμίας) και το μέλος Κουσκουβάτας Κων/νος, που όλοι τους προσέφεραν αρκετό προσωπικό χρόνο και κόπο για την υλοποίηση τους.

Πολύτιμος αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια στάθηκε ο Πρόεδρος της Σχολικής επιτροπής και Αντιδήμαρχος κ. Παπανικολάου Γεώργιος και τον ευχαριστώ για την  παροχή όλων των υλικών που χρειάστηκαν για τους ελαιοχρωματισμούς καθώς και για την απόκτηση νέων ειδικών κουρτινών για σκίαση σε τέσσερις αίθουσες.

Αξίζει να αναφερθεί επίσης η πολύτιμη βοήθεια και το ενδιαφέρον από τον Δήμαρχο κ. Θοδωρή Αλέκο καθώς και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Θώμο Γεώργιο για την προσπάθεια αποκατάστασης των ζημιών σε 3 αίθουσες που υπέστησαν σημαντικές φθορές και κτιριακά προβλήματα από τον σεισμό, με την αίτηση ένταξης του σχολείου σε ειδικό Πρόγραμμα αποκατάστασης ζημιών καθώς και ανακατασκευής-ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων.

Ευελπιστούμε στην συνέχιση της καλής συνεργασίας και την υποστήριξη της Δημοτικής αρχής όχι μόνον για τη σχολική μονάδα μας, αλλά και για όλα τα σχολεία του Δήμου, με στόχο την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων της περιοχής μας, επιτελώντας ένα κοινωνικό έργο με ευαισθησία και πολλαπλό όφελος προς τα παιδιά μας.

Τέλος εύχομαι σε όλους τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης που θα φοιτήσουν στο Γυμνάσιο, Καλή συνέχεια στην επόμενη σχολική χρονιά, με υγεία και κάθε επιτυχία στο μέλλον τους.

Καλό καλοκαίρι σε όλους τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του 2ου Δημ. Σχολείου Καλαμπάκας

Χρήστος Καραγεώργος








 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.