Τελευταίες Ειδήσεις

Σύλλογος Φίλων Παραδοσιακής και Ψαλτικής Τέχνης


Μεταβαίνει σήμερα “εκ του θανάτου εις την ζωήν” ένας δίκαιος και ενάρετος άνθρωπος, ένας άνθρωπος του Θεού, που εάν θέλει κανείς να περιγράψει την προσωπικότητα του, δεν έχει παρά μόνο να θυμηθεί τον λόγο του Κυρίου μας. “Μάθετε απ΄εμού, ότι πράος ειμί και ταπεινός τη καρδία”.

Με αισθήματα θλίψης και πόνου, προπέμπουμε σήμερα στην αιωνιότητα τον συμπολίτη, συνάνθρωπο, συνάδελφο και φίλο, Χρήστο Σινάνη. Έναν απλό και ταπεινό στην καρδία άνθρωπο, συνετό, εγκάρδιο, με σοβαρότητα, χωρίς επιτήδευση στην συμπεριφορά και στην παρουσία, χαρακτήρα. Αλησμόνητε Χρήστο, Δήμαρχε του Δήμου Μετεώρων, σε αποχαιρετούμε με τον πιο απλό και σεμνό τρόπο, γνωρίζοντας πως εσύ που τίμησες την πόλη της Καλαμπάκας με απλότητα, με τη φωτιά της μάχης, τη δίψα της δικαιοσύνης, τα καθαρά και σταράτα λόγια, τα έντιμα και δυναμικά έργα, την σταθερότητα και την συνέπεια των λόγων σου, χωρίς να ξεφεύγεις από τον ανθρωπιστικό σου προσανατολισμό και τις βαθιές ευαισθησίες σου, κάτι τέτοιο θα επιθυμούσες.

Συμμετέχουμε στο πένθος και συλλυπούμεθα εγκάρδια όλη την οικογένεια για την απώλεια του αλησμόνητου γιου, συζύγου, πατέρα, παππού και αδελφού. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ψυχή σου πέταξε στα χέρια του Θεού και έφυγε έτοιμη για την αιώνια Βασιλεία των Ουρανών.   

 

 

                                                                                   

                                                            Ο Σύλλογος Φίλων Παραδοσιακής και Ψαλτικής Τέχνης 

                                                                        “Ο Άγιος Βησσαρίωνας”

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.