Τελευταίες Ειδήσεις

Για την «Ευρώπη μετά την Πανδημία» συνεδρίασε η Επιτροπή Εθνικής Άμυνας Τα μέλη της Επιτροπής ενημέρωσε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου


Στην ιδιαιτέρως σημαντική κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Εθνικής Άμυνας και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, συμμετείχε ο Βουλευτής Θανάσης Λιούτας, ως μέλος της Επιτροπής Άμυνας.

 

Τα μέλη των Επιτροπών, πάνω στην στρατηγική για την «Ευρώπη μετά την Πανδημία», ενημέρωσε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της κ. David Sassoli. Ειδική μνεία έγινε στη συνεδρίαση πάνω στα ζητούμενα της βιώσιμης ανάπτυξης για όλους, στο Σχέδιο Ανάκαμψης, στην ευρωπαϊκή πολιτική για την υγεία, στην αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, καθώς και στις προκλήσεις που γεννά η Τουρκία στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

 

40 χρόνια μετά την ένταξη της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ και σημερινή ΕΕ, η Ελλάδα και η Ευρώπη βρίσκονται στην κρίσιμη συγκυρία να οικοδομήσουν έναν δρόμο ανάπτυξης, να επουλώσουν τις πληγές που αφήνει πίσω η πανδημία και να οδηγήσουν όλους τους Ευρωπαίους και τους Έλληνες πολίτες στην εποχή της παραγωγής, της εργασίας και της ευημερίας για όλους.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.