Τελευταίες Ειδήσεις

Συνάντηση Θανάση Λιούτα με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ


Σε συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Τρικαλινού Βουλευτή, Θανάση Λιούτα και του Προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, κ. Δημήτριο Μελά, συζητήθηκαν θέματα, τα οποία αφορούν κρίσιμα ζητήματα για τους παραγωγούς στον Νομό μας.

 

Ειδικότερα, ο κ. Λιούτας ζήτησε να επιταχυνθούν οι εξατομικευμένοι έλεγχοι από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για τα παρελθόντα έτη, ώστε οι δικαιούχοι να συνεχίσουν να λαμβάνουν τις επιδοτήσεις τους.

 

Ταυτόχρονα και αναφορικά με το πρόγραμμα της δάσωσης, ο Θανάσης Λιούτας ζήτησε να μειωθούν οι ποινές, οι οποίες έχουν θεσπιστεί για τις περιπτώσεις που διαπιστώνονται προβλήματα, όσον αφορά τον αριθμό των δέντρων, τα οποία πρέπει να υπάρχουν στα αγροτεμάχια, στα πλαίσια του συγκεκριμένου προγράμματος. Ειδικότερα, ο Τρικαλινός Βουλευτής ζήτησε οι προβλεπόμενες ποινές, οι οποίες μεταφράζονται σε ποσοστά 50% και 25% των ετήσιων πριμοδοτήσεων που έχουν λάβει οι επενδυτές, από την ένταξή τους στο πρόγραμμα, να μειωθούν σε ποσοστά ύψους 10% περίπου.

 

Από την πλευρά του ο κ. Μελάς δήλωσε ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ επιταχύνει τους εξατομικευμένους ελέγχους για τα παρελθόντα έτη και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και θα πραγματοποιηθούν οι πληρωμές. Για το δεύτερο ζήτημα που του έθεσε ο κ. Λιούτας, ο ίδιος δεσμεύθηκε στον Τρικαλινό Βουλευτή ότι θα αναζητήσει τη λύση και θα τον ενημερώσει άμεσα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.