Τελευταίες Ειδήσεις

Τάισε την μαϊμού μπανάνα


Εντύπωση προκαλεί πολλές φορές η ευκολία με την οποία οι διάφοροι μαϊμού επαγγελματίες εξαπατούν τον κόσμο σε σημείο τέτοιο που ακόμα και αν αποκαλυφθεί η αλήθεια οι εξαπατημένοι δεν το πιστεύουν.

Θα μπορούσε άραγε να εμπιστευτεί κάποιος την ζωή του σε μαϊμού γιατρό;

Και όμως όπως έχει αποκαλυφθεί ακόμα και εγχειρήσεις έκανε γιατρός χωρίς να έχει σπουδάσει ιατρική, και μάλιστα ασκούσε το επάγγελμα για πολλά χρόνια.

Θα εμπιστευόσουν έναν δήθεν υδραυλικό η ηλεκτρολόγο για να εγκαταστήσεις φυσικό αέριο στο σπίτι σου με κίνδυνο να εκτοξευτείς στο φεγγάρι;

Και όμως έχουμε ακούσει άπειρες φορές τους προέδρους σωματείων να μας συμβουλεύουν και να μας προτρέπουν να ζητάμε την άδεια του κάθε τεχνίτη πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε εργασία.

Θα ταξίδευες με αεροπλάνο αν γνώριζες ότι ο πιλότος απλά είναι έμπειρος αλλά δεν έχει άδεια;

Η απάντηση εδώ είναι αυτονόητη, φυσικά όχι. Και όμως έχουν αποκαλυφθεί και μαϊμού πιλότοι.

Πριν λίγο καιρό αποκαλύφθηκε ακόμη μια περίπτωση μαϊμού δημοσιογράφου, που εκτός το ότι ήταν παράνομος χωρίς ταυτότητα της ένωσης συντακτών, είχε το θράσος να εκβιάζει και κόσμο.

Εδώ τώρα το κακό είναι διπλό: Ασκείς ένα λειτούργημα παράνομα, δηλαδή (το παίζεις δημοσιογράφος εσύ και η συνεργάτες σου) χωρίς γνώσεις, χωρίς χαρτιά (papier), δίχως άδεια, και με εκβιασμούς και μεθοδευμένη προπαγάνδα παραπλανάς τους πολίτες.

ΟΙ ευθύνες και οι συνέπιες τέτοιων καταστάσεων βαραίνουν, οι μεν πρώτες τις αρμόδιές αρχές που δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους, οι μεν συνέπιες τέτοιων συμπεριφορών θέτουν σε  κίνδυνο την υγεία και συνοχή μια ολόκληρης κοινωνίας  που ορισμένες φορές ωστόσο ανέχεται και βολεύεται από τέτοιες δράσεις.

Κλείνοντας θα πρέπει όλοι μας να είμαστε προσεχτικοί σε τούτη τη ζωή, θα συναντήσουμε πολλές μαϊμούδες. πολλούς (αλμπάνηδες), πολλές μοδίστρες, πολλούς δήθεν. Από εμάς εξαρτάτε πάντα οι δράση τους. Ας τις ταΐσουμε μπανάνες!!!

 

Γεώργιος Αθ. Βαΐου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.