Τελευταίες Ειδήσεις

Συγχαρητήρια Χατζηγάκη στον Δένδια για την σθεναρή στάση του μέσα στην ΤουρκίαΕύσημα για την περήφανη και σθεναρή στάση του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια μέσα στην Τουρκία, εκφράζει με ένα κείμενο συμπαράστασης του προς το στενό του φίλο, ο Μικέλης Χατζηγάκης.


Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο Χατζηγάκης «Σήμερα, η Ελλάδα όρθωσε το ανάστημα της απέναντι στην προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας με την υπερήφανη και σθεναρή στάση του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, της Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ο κ. Δένδιας έδειξε ότι ήταν όχι μόνο απόλυτα διαβασμένος αλλά είχε και το θάρρος να προβάλει ξεκάθαρα τις θέσεις της Ελλάδας μέσα στην έδρα του γείτονα μας ενώπιον, μάλιστα, του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών. Για άλλη μια φορά η συνέντευξη τύπου στην Άγκυρα αποδεικνύει ότι η πολιτική είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση και η Ελλάδα έχει επιτακτική ανάγκη από σοβαρούς και καταρτισμένους πολιτικούς να υπερασπιστούν τα δίκαια της».


Αξίζει να σημειωθεί πως Χατζηγάκης και Δένδιας διατηρούν στενή προσωπική σχέση. Μάλιστα ο τελευταίος πριν από λίγα χρόνια είχε παραστεί στην παρουσίαση του βιβλίου του Μικέλη Χατζηγάκη «Προτάσεις ενός Σύγχρονου Φιλελεύθερου», στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.