Τελευταίες Ειδήσεις

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

 


Η εργασία βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ως η πρωταρχική συνισταμένη ενός μοντέλου δίκαιης και βιώσιμης ανάπτυξης.

Η ενίσχυση και η με κάθε τρόπο, ατομικό και συλλογικό, ενδυνάμωση των εργαζομένων είναι αδιαπραγμάτευτη επιλογή, επειδή αποτελεί την βασική προϋπόθεση για μια πραγματική αλλαγή υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας, αλλά και την βασική προϋπόθεση για τον οικονομικό και κοινωνικό μετασχηματισμό.

Στις προκλήσεις της εποχής, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απαντά με την προώθηση ενός άλλου παραγωγικού μοντέλου που όχι μόνο θα αναγνωρίζει τον ρόλο της εργασίας αλλά θα την καθιστά κινητήριο μοχλό της ανάπτυξης. Σημείο εκκίνησης είναι η οικοδόμηση ενός σταθερού πλαισίου εργασιακών σχέσεων και η ενίσχυση της διαπραγματευτικής δύναμης και του διαθέσιμου εισοδήματος των εργαζόμενων.

Την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 και ώρα: 7.00 μ.μ διοργανώνουμε θεματική διαδικτυακή εκδήλωση  για τα εργασιακά δικαιώματα και διαμορφώνουμε μαζί με την κοινωνία την προγραμματική πρόταση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΠΣ.

Ομιλητές:

-Μαριλίζα  Ξενογιαννακοπούλου- τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων   του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

-Σάκης Παπαδόπουλος-βουλευτής Τρικάλων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

-Εργαζόμενοι και Εκπρόσωποι Συνδικαλιστικών Φορέων

 

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί live από την σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τρικάλων στο facebook, https://www.facebook.com/syrizatrikalon.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.