Τελευταίες Ειδήσεις

«Επίσκεψη του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα στην Αναπτυξιακή Τρικάλων - ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.».


Την  επίσκεψη του  Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα δέχτηκε σήμερα ο Πρόεδρος της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. κ. Χρήστος Σινάνης στα γραφεία της εταιρείας παρουσία του Γεν. Δ/ντή κ. Βάιου Κουτή, κατά τη διάρκεια υπογραφής συμβάσεων με τους επενδυτές του προγράμματος CLLD/LEADER.

Ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Σινάνης  ευχαρίστησε προσωπικά τον υπουργό κ. Κώστα Σκρέκα, κατά τη θητεία του οποίου ως Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και με τη συμβολή του, εγκρίθηκε το συνολικό ποσό των 14,6 εκ. ευρώ (8 εκατ. ευρώ δημόσιας δαπάνης)  για την περιοχή των Τρικάλων στο Πρόγραμμα CLLD/LEADER του ΠΑΑ 2014 - 2020. 

Ο υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας ενημερώθηκε για την πορεία του προγράμματος  CLLD/LEADER και τις Δημόσιες και Ιδιωτικές επενδύσεις που πρόκειται να υλοποιηθούν και δήλωσε την πρόθεσή του να υποστηρίξει τις προοπτικές ανάπτυξης της  περιοχής μας και να συμβάλει σε μελλοντικές ανάγκες χρηματοδότησης. Επίσης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους επενδυτές που είχαν προσέλθει στα γραφεία της εταιρείας για τις υπογραφές των συμβάσεων και να ανταλλάξει ευχές για Καλό Πάσχα!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.