Τελευταίες Ειδήσεις

Εμβολιασμός 18 - 59 ετών: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις ευπαθείς ομάδεςΗ επιχείρηση «Ελευθερία» για τον εμβολιασμό των πολιτών κατά της Covid-19 προχωρά ομαλά δήλωσε απόψε ο Βασ. Κικίλιας, κατά την αποψινή ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας.


Οι εμβολιασμοί στη χώρα μας ξεπέρασαν τα 2,2 εκατ., ανέφερε, ενώ πάνω από 1,5 εκατ. πολιτών έχουν κάνει έστω και μία δόση του εμβολίου. Σε 756.022 πολίτες έχουν χορηγηθεί και οι δύο δόσεις, πρόσθεσε,


Από την Παρασκευή 16 Απριλίου μέχρι τη Δευτέρα 19 Απρίλιου, θύμισε, «προχωράμε σταδιακά στο άνοιγμα της επόμενης ομάδας, που είναι οι συμπολίτες μας με υποκείμενα νοσήματα, αυξημένου κίνδυνου, ηλικίας 18 - 59 ετών.


Όπως εξήγησε και τη Δευτέρα ο ΓΓ της ΠΦΥ Μάριος Θεμιστοκλέους το άνοιγμα της συγκεκριμένης ομάδας, στην οποία ανήκουν 800.000 συμπολίτες μας, θα γίνει σταδιακά, ανάλογα με το νόσημα».


Έπειτα, «την επόμενη Τετάρτη 21 Απρίλιου, και πάντα σύμφωνα με την προτεραιοποίηση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, ανοίγει η πλατφόρμα για να μπορούν να κλείνουν ραντεβού οι εκπαιδευτικοί και οι συμπολίτες μας της ηλικιακής ομάδας 55 έως 59.


Ακολούθως, το Σάββατο 24 Απριλίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για τους συμπολίτες μας της ηλικιακής ομάδας 50 - 54 ετών», σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.