Τελευταίες Ειδήσεις

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ INGREECE


Με το παρόν θα θέλαμε να ενημερώσουμε εσάς και το κοινό σας για τις δράσεις του γραφείου μας.

Η υγειονομική κρίση που προέκυψε στις αρχές του 2020, μετά το πρώτο σοκ, μας έδωσε το έναυσμα για ανεύρεση  νέων τρόπων αναζήτησης και υπόδειξης ακινήτων αλλά και αναζήτησης νέων αγορών και πελατών αντίστοιχα. Η ανάγκη εναρμόνισης με τα νέα δεδομένα και η ταχύτητα διάδοσης ειδήσεων και προϊόντων μέσω του διαδικτύου μας άνοιξε ένα παράθυρο στον κόσμο και δημιούργησε την ανάγκη για εξωστρέφεια.

Ο  Covid_19 ανέβαλε επ’ αόριστον τις διεθνής εκθέσεις κάθε είδους και έφερε στη θέση του τις διαδικτυακές. Η πανδημία και η εύλογη διαταραχή στην κτηματαγορά, βοήθησαν το υβριδικό μοντέλο παρουσίασης ακινήτων διαδικτυακά να κερδίζει ολοένα έδαφος. Μάλιστα, η ωρίμανση των αγοραπωλησιών εξυπηρετείται πλέον με τα ψηφιακά μέσα, καθώς πέρα από την περιήγηση, ολοκληρώνονται και βασικά στάδια της διαδικασίας ελέγχου ακινήτων και συμβολαίων.

Η διαδικτυακή έκθεση ακινήτων ingreeceproperty η οποία θα διενεργηθεί από 19 έως 25 Απριλίου του τρέχοντος έτους, με την συνεργασία της  Ρωσικής εταιρείας διοργάνωσης διαδικτυακών εκθέσεων ακινήτων της  MIPIF και την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης. Η έκθεση απευθύνεται σε ρωσόφωνους επενδυτές από όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του προγράμματος για τη χορήγηση "χρυσής βίζας" που ξεκίνησε το 2014, οι Ρώσοι ιδιώτες απόκτησαν 880 άδειες έναντι 23.785 αδειών που αποκτήθηκαν από πολίτες εκτός Ε.Ε., αναρριχώμενοι στην τρίτη θέση πίσω από Κινέζους και Τούρκους υπηκόους. Κατά τις προηγούμενες διοργανώσεις, το 44% των ενδιαφερομένων αναζητούν διαμερίσματα σε αστικά κέντρα, ποσοστό 36% ενδιαφέρεται για ξενοδοχειακές υποδομές ενώ υπάρχει και ένα 5% το οποίο ενδιαφέρεται για την αγορά ολόκληρων νησιών. Σημειώνεται  πως η πλειονότητα των υποψηφίων αγοραστών διαθέτουν ποσά μεταξύ 250.000 (που αποτελεί εξάλλου το όριο για την απόκτηση "Χρυσής Βίζα") και 500.000 ευρώ. Όσον αφορά τη γεωγραφική αναζήτηση ακινήτων περιοριζόταν στα μεγάλα αστικά κέντρα, την Χαλκιδική και την Κρήτη, ωστόσο, ήδη καταγράφεται ενδιαφέρον και για άλλες περιοχές της χώρας, όπως πόλεις που αποτελούν επιχειρηματικά, τουριστικά και πανεπιστημιακά κέντρα αλλά και νησιά, που έως πρότινος βρίσκονταν έξω από το "ραντάρ" των Ρώσων ενδιαφερομένων. Παράγοντες της αγοράς ακινήτων εκτιμούν πως η μεγάλη απόσταση που χωρίζει τους επενδυτές από Ρωσία, Ουκρανία και την ευρύτερη περιοχή σε ελληνικά ακίνητα, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στη χαμηλή διείσδυση των Ελλήνων μεσιτών στην εν λόγω αγορά.

Αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε και κλείσαμε ένα διαδικτυακό περίπτερο με 25 θέσεις παρουσίασης ακινήτων. Σε εικοσάλεπτο σεμινάριο θα γίνει παρουσίαση με θέμα:  «Τρίκαλα, πόλη να ζήσεις και να επενδύσεις», με σημαντικές πληροφορίες για την περιοχή, τα έργα ανάπτυξης που αναμένονται και το τουριστικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει  η περιοχή, αλλά και οι νέοι ορίζοντες που ανοίγονται με ένωση της Ε-65 με την Εγνατία οδό στα Γρεβενά, αλλά και με την ΠΑΘΕ στη Λαμία. Η παρουσίαση των 25 ακινήτων θα περιλαμβάνει 5 φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, μια περιγραφή 500 χαρακτήρων στα Ρώσικα και link που θα οδηγεί στην αγγελία του ακινήτου στο site της εταιρείας μας, BOUGLA REAL ESTATE AND MORE .

Αν θα θέλατε να συμπεριλάβουμε το ακίνητό σας στην έκθεση επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2431772913 ή γράψτε μας στο vicky.bougla@gmail.com.   Το γραφείο μας βρίσκεται Ελ. Βενιζέλου 9 και Ζάππα, στο ισόγειο, Τρίκαλα.


Βίκυ Μπούγλα
Τρίκαλα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.