Τελευταίες Ειδήσεις

Κυνηγετικοί σύλλογοι στηρίζουν τους σεισμόπληκτους της Φαρκαδόνας



Με  πρωτοβουλία της Ζ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας, την σημαντική οικονομική συνεισφορά της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και  τους κυνηγετικούς συλλόγους της Ζ΄ ΚΟΘ , συγκεντρώθηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό με το οποίο αγοράστηκαν είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους κατοίκους του Δήμου Φαρκαδόνας σε μια αξιέπαινη προσφορά αλληλεγγύης από πλευράς των κυνηγετικών συλλόγων.


Τα ήδη παραδόθηκαν την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας, παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, Ιωάννη Γεωργολόπουλου και θα διατεθούν στους πληγέντες από τους σεισμούς κατοίκους του Δήμου.


Στον χώρο του Δημαρχείου βρέθηκαν ο πρόεδρος της Ζ΄ κυνηγετικής ομοσπονδίας Θεσσαλίας Ευάγγελος Μπαλατσός, ο πρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου Φαρκαδόνας Πέτρος Παλάντζας και ο αντιπρόεδρος Αντώνης Ράρρας, ο Γεν. Γραμματέας του κυνηγετικού συλλόγου Τρικάλων Κωνσταντίνος Μακρής, ο πρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου Πύλης Αθανάσιος Μανούρας, ο πρόεδρος του  Κυνοφιλικού  Ομίλου Τρικάλων Παναγιώτης Κατσαρός, ο γραμματέας του κυνηγετικού συλλόγου Μουζακίου Νικόλαος Σαλούστρος.


Στην παράδοση παρέστησαν εκπρόσωποι του συλλόγου γυναικών Φαρκαδόνας και της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Φαρκαδόνας όπως και ο πρόεδρος της κοινότητας Φαρκαδόνας Αθανάσιος Κούτσικος.


Το ποσό που συγκεντρώθηκε  είναι  ύψους  15.000 ευρώ, αλλά η συνολική αξία των προϊόντων ξεπέρασε τις 30.000 ευρώ, καθώς όλα τα είδη δόθηκαν σε τιμές κόστους από καταστήματα μελών των κυνηγετικών συλλόγων οι οποίοι και αυτοί συνέβαλαν στην στήριξη των σεισμοπλήκτων του Δήμου Φαρκαδόνας αλλά και των σεισμοπλήκτων κατοίκων της περιοχής της Ελασσόνας.


Ο κ. Μπαλατσός μεταξύ άλλων τόνισε ότι «Συμμεριζόμενοι τα όσα είδαμε σήμερα, θέλουμε να κάνουμε γνωστό πως η κυνηγετική οικογένεια, όπως ήδη όλα αυτά τα χρόνια πράττει, θα είναι πάντα δίπλα σε όλους τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ευελπιστούμε ότι η σημερινή μας δράση, προσέφερε έστω και την ελάχιστη ανακούφιση στους πληγέντες του σεισμού. Τέλος, θα θεωρούσα παράληψη μου να μην ευχαριστήσω προσωπικά την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος και τους προέδρους όλων των Κυνηγετικών Ομοσπονδιών,  καθώς και τους κυνηγετικούς συλλόγους της Ζ΄ ΚΟΘ για την μεγάλη τους συμβολή στην προσπάθεια μας αυτή».


Από την πλευρά του ο κ. Γεωργολόπουλος  , ευχαρίστησε θερμά τους κυνηγετικούς συλλόγους για την μεγάλη τους προσφορά και το ανθρώπινο πρόσωπο που έδειξαν και  στέκονται δίπλα στους συμπολίτες  που δοκιμάστηκαν από τους σεισμούς και συνδράμουν στην προσπάθεια στήριξης των πληγέντων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.