Τελευταίες Ειδήσεις

Μιχάλης Σαράντης: Θα ζητηθούν εξηγήσεις από την τρικαλινή επιχείρηση για την νοθευμένη φέτα



Μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο τρικαλινός  γαλακτοβιομήχανος Μιχάλης Σαράντης που συμμετέχει στην διεπαγγελματική οργάνωση φέτας, δήλωσε πως θα ζητηθούν εξηγήσεις  από την τρικαλινή τυροκομική επιχείρηση που βρέθηκε να έχει διοχετεύσει νοθευμένη φέτα σε σούπερ μάρκετ της Γερμανίας:


«Είναι μεγάλη η ζημιά που γίνεται στο προϊόν της φέτας, και θα φανεί στο επόμενο διάστημα. Δεν θα κατηγορηθεί βέβαια το σύνολο του κλάδου, για τις πράξεις μόνο μιας επιχείρησης.


Σήμερα η συγκεκριμένη επιχείρηση θα πάρει κάποια ερωτήματα από τα μέλη του Δ.Σ. της διεπαγγελματικής οργάνωσης, και ανάλογα με τι θα απαντήσει θα δούμε τι ενέργειες θα κάνουμε.


Να σημειωθεί ότι ο διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης αυτή έχει παραιτηθεί από μέλος της διεπαγγελματικής οργάνωσης για να διευκολυνθεί η διαδικασία του ελέγχου. Εκτιμώ ότι μέχρι την άλλη Δευτέρα θα έχουμε βγάλει ένα πόρισμα, ενώ παράλληλα και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης έχει μπει σε διαδικασία ελέγχων.


Το χρονικό διάστημα για το οποίο ελέγχεται η επιχείρηση αυτή είναι από το περσινό καλοκαίρι μέχρι και τώρα τελευταία, με βάση τα έγγραφα των αναλύσεων που διακινούνται. Για να μιλήσουμε όμως με ακρίβεια πρέπει να περιμένουμε να βγει ένα ολοκληρωμένο πόρισμα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.